PHF - A FŰTÉSPROFI

KERÁMIA fűtőpanel – CLIMASTAR – Energiamegtakarítás és elegancia <

Kerámia fűtőpanel a spanyol CLIMASTAR gyártól, Smart, Smart Touch – mobil és fali kivitelek

Kerámia fűtőpanel, Climastar, Smart TouchA kerámia fűtőpanel hőtároló képességét kihasználva a hagyományos fűtőpanelekkel  ellentétben, akkor is képes hosszú ideig fűteni, amikor kikapcsolt állapotban van.

Fontos, hogy a Climastar kerámia fűtőpanel DUAL-KHERR előlapja nem egy hozzáragasztott egyszerű fűtőkábel segítségével melegszik fel, mint néhány piacon lévő termék.

A spanyol gyár elektromos fűtőtestje egy korszerű alumínium ötvözet konvekciós fűtőbetéttel melegít. Miközben az előlap mögött a konvekciós hőáramlás létrejön, a kerámia előlap is felmelegszik, jótékony melegsugárzást létrehozva, optimalizálva a hőérzetet. A hőtároló képesség pedig ezt a hőérzetet igyekszik egyenletessé tenni!

A Climastar kerámia fűtőpanel kiemelkedő hatékonysággal rendelkezik az egyedülálló Dual-Kherr technológiának köszönhetően, hiszen ezáltal egyesíti magában egy elektromos konvektor, egy infrafűtő fűtőpanel és egy hőtárolós kályha minden előnyét.

A Dual-Kherr egy szabadalmaztatott szilícium-oxid-alumínium-oxid kompozit duplamagos hőtároló elem. A szilícium-oxid kiváló hőtároló képességének köszönhetően a Climastar fűtőtestek akár 75%-kal több hő tárolására képesek az olajjal feltöltött hőtároló kályhákhoz képest, miközben az alumínium-oxid remek hővezetőként biztosítja az optimális hőleadást.

Mi is a Dual-Kherr szilícium hőtároló elem?

 • Kemény és ellenálló anyagból készül: A Mohs keménységi skálán 10/9-es keménység (10-es a gyémánt)
 • 75%-os hőtároló képesség, amely minden más rendszernél magasabb
 • Dual Kherr elemek szilícium és alumínium oxid felhasználásával készülnek egyesítve a szilícium kiváló hőtároló és az alumínium átlag feletti hővezető tulajdonságainak előnyeit.
 • Ezáltal tudjuk garantálni a kimagasló hőtároló képességet és infra hősugárzó hatást is a konvekciós fűtés mellett.

Fűtőpanelek fogyasztása


Kerámia fűtőpanel, Climastar

Fajták

A Climastar Smart 3 az 1-ben: Konvektor – Infravörös fűtőpanel – Hőtárolós kályha

A Climastar mind fali, mind hordozható (mobil) kivitelű fűtőpaneleket is gyárt. A fali kerámia fűtőpanel főfűtésre, a mobil ETNA vagy OPTIMUS inkább kiegészítő, időszakos fűtésre ajánlott.

A fali kivitelek 50x50cm, 50x100cm, 100x50cm méretben, 800-1000-1500-2000W teljesítményben vásárolhatóak.

Mobil kivitelű kerámia panelek az ETNA (sárga kép) és a kerekes kivitelű OPTIMUS, amelyekről bővebb infó a shopban található!

Az Etna teljesítményszabályzóval is ellátott 750/1500W teljesítménnyel üzemeltethető egyszerű fokozatmentes termosztáttal.

Az Optimus 800/1600W-on dolgozik, dupla Dual-Kherr panellel, gurulós lábakon.

Érintésvédelmileg az IP24 fröccsenő víz elleni védelem a fürdőszobai használatot is lehetővé teszi. Sőt, törölközőszárító karral kiegészítve a kerámia fűtőpaneleket a fűtés mellett remek törölközőszárító radiátorunk is lehet!

Színek: raktáron általában fehér pala és fekete pala rusztikus felületben valamint fehér kasmír (fehér sima mészkő) felülettel vannak. A kasmír utólag hőálló festékkel festhető, azaz  így lakásunkhoz igazítható színben is, ha valami különleges elvárásunk is van.


Vezérlések

A fali kiviteleknél két fajta vezérlést találunk.Climastar Etna mobil fűtőpanel

A SMART vezérlő panel tulajdonságai

 • Maximális megtakarítás és kényelem
  • Intelligens vezérlés és szilícium hőtároló rendszer
  • Kellemes és egyenletes hőleadás
  • A komfort hőmérsékletet gyorsan és hatékonyan eléri
  • ECO funkció: 18°C-on tartja a szoba hőmérsékletét minimális fogyasztás mellett
  • Fagyvédő funkció: bekapcsol, ha a hőmérséklet 5°C alá esik

EASY TECH vezérlés

Egy gomb segítségével növelheti vagy csökkentheti a hőmérsékletet 18-24°C között
Teljesítmény szabályozás: a készülék elektronikusan szabályozza a leadott teljesítményt
Időzítő funkció: Egyetlen gomb megnyomásával beállíthatja a készülék működési idejét. Választható opciók: 1 óra, 4 óra, 5 óra, 8 óra, 9 óra, 12 óra, 13 óra

A SMART TOUCH vezérlés már valódi programozható termosztátos vezérlés, szellőztetés érzékelővel. Természetesen ERP READY!


Látogassa meg a CLIMASTAR saját honlapját is itt: CLIMASTAR


Item added to cart.
0 items - Ft
Don`t copy text!