PHF - A FŰTÉSPROFI

BVF 701 szobatermosztát padlószenzorral

19. 000 Ft (Bruttó)

AlkalmazásElektromos fűtés, padlófűtés
Feszültség230V AC, 50/60Hz
Relé terhelhetőség3600W/16A
Készenléti áramfelvétel2W
KijelzőLCD háttérvilágítással
Külső érzékelőNTC szabvány 10KΩ @ 20°C
IP besorolásIP30
Mérési tartomány5°C – 80°C, 0,5°C lépcsőkben
Beállítási pontosság± 0,5°C
Szerelvény méretek86mm/88mm/18mm
Relé beépítési méretØ 65mm min. 55mm mélység
ProgramlehetőségekHeti 5/1/1; napi 4 ciklusidő
bvf

Leírás

BVF 701 szobatermosztát elektromos fűtésekhez

A BVF 701 programozható szobatermosztát alkalmas minden típusú elektromos fűtés és elektromos padlófűtés vezérlésére. A BVF termosztátokra jellemző nagyteljesítményű teljesítménykapcsolóval szerelt hátoldal extrém igénybevétel mellett sem melegszik fel, valós hőmérséklet érzékelés pontosabb mint valaha.

Kapcsolási teljesítménye a BVF termosztátoktól megszokott valós 16A, nem szükséges teljesítménykapcsoló relé beépítése.

A BVF 701 szobatermosztát egyszerű és megbízható rendszervezérlő mindazoknak akik kiegészítő funkciók és távoli elérés lehetősége nélkül alakítanák ki fűtési rendszerüket.

A 3m-es padlószenzor tartozék, melyet a termosztát csomagolásában a doboz alján talál.

Minden típusú elektromos fűtéssel kompatibilis:

  • fűtőszőnyeg
  • fűtőkábel
  • infrapanel

Brand

BVF

BVF - Nagykereskedelem A BVF-CALEO szakemberei és mérnökei komplexen vizsgálják az épület energetikai paramétereinek és a fűtésrendszer elemeinek kapcsolatát, nem csupán termékeink értékesítését végzik, sokkal inkább rendszereket alkotnak. Központi bemutatótermünkben egyedi és széleskörű tájékoztatást kaphat a fűtési rendszerek működéséről, kialakításáról és a várható költségekről, működés közben tapasztalhatja meg fűtésrendszereink előnyeit. Emellett örömmel válaszolunk a felújítás vagy építés közben felmerülő épület energetikát érintő kérdésekre, méretezzük az esetlegesen szükséges napelem rendszer teljesítményét. Tervező és kivitelező csapataink világszerte minden esetben a legmagasabb színvonalon és rövid határidőkkel állnak minden tisztelt ügyfelünk rendelkezésére a tervezéstől a kivitelezésig.

MINŐSÉG ÉS TANÚSÍTVÁNYOK

Miért hosszabb a BVF-CALEO termékek garancia ideje akár 8 évvel más gyártókhoz képest?Termékeink megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek, szabványoknak. A gyártó üzemek ISO 9001 szabvány szerint a legmagasabb minőség ellenőrzés mellett működnek a legkorszerűbb anyagok felhasználásával. Kimagasló minőségű termékeink rendelkeznek minden az EU területén szükséges tanúsítvánnyal.

KÖRNYEZET ÉS FENNTARTHATÓSÁG

Az épületekre vonatkozó szigorodó előírások és szabványok a technológia folyamatos változását, fejlődését vonják maguk után. Az innováció a fűtéstechnikában is a jövőbeni fenntarthatóság érdekében zajlik, a minél kisebb energiafelhasználás kisebb költségekkel, kisebb környezet terheléssel jár. Építkezzen tudatosan és szakítson a hagyományos környezetszennyező megoldásokkal. A megújuló energiaforrások alkalmazása és az energiaáraktól való függetlenedés közös célunk világszerte.A BVF-CALEO rendszerei és termékei megújuló energiaforrásokkal kombinálhatók.
bvf

További információk

Tömeg0.2 kg
Méretek8.6 × 8.8 × 1.8 cm
GYÁRTÓ

VÁRHATÓ SZÁLLÍTÁSI IDŐ

BVF 701 programozható szobatermosztát
BVF 701 szobatermosztát padlószenzorral
19. 000 Ft (Bruttó)
Don`t copy text!