PHF - A FŰTÉSPROFI

Glamox TPA10 ET norvég fűtőpanel – 1000W

57. 000 Ft (Bruttó)

GLAMOX TPA10 ET 1000W norvég elektromos fűtőpanel manuális (tekerős) termosztáttal

Teljesítmény:  1000W

Áramigény: 4,35 Amper

Méret: 98 cm (szélesség) x 35 cm (magasság)

ET manuális (tekerős)  termosztáttal

Fűthető alapterület: 8-10 m2 (normál belmagasság és hőszigetelés)

Kettős szigetelés, védettség: IP20 : földelt dugalj nem szükséges

Tartozék: konzollal és dugvillával szerelve

Nagyobb belmagasságú (3,2-ig) lakások gazdaságos fűtése

Garancia: 5 év

Javasolt elhelyezési magasság: kb. 15 cm a padlótól, csak vízszintesen!!

adax

Leírás

Glamox TPA 10 ET norvég elektromos fűtőpanel – 1000W

A Glamox TPA10 ET 1000W fűtőpanelhez választható termosztátok elektronikusak, a termosztát azonban nagyon érzékeny, kis hőmérséklet változásokra is reagál, pont ezért ki-be kapcsol, percenként akár többször is. A működést egy zöld LED jelzi.
Bárhol alkalmazható, ahol elektromos áram van, ajánlott lakásokba, házakban, üzlethelyiségekbe, nyaralókba.

A fűtés mechanizmusa: a panel alján beáramlik a hideg levegő, mely a panel belsejében az alumínium ötvözet lamellás fűtőegységen keresztül felmelegszik, és a magas hőmérséklet különbség miatt az előre nyúló bordákon keresztül a meleg levegő beáramlik a légtérbe.

A panel túlmelegedés elleni védelemmel ellátott: a fűtőbetét hőmérséklete is visszafogott, a panel felülete sem balesetveszélyesen meleg!
Nincs benne sem ventilátor, se izzószál, mely égetné és keringetné a port, nem bocsát ki kétséges hatású sugarakat, az egészségre semmilyen ártalmas hatást nem okoz, egyszerűen, gravitációsan működik.

Vizes körülmények közti használatra a kifejezetten erre a célra gyártott GLAMOX TPVD sorozatot ajánlom!

A Glamox TPA10 ET 1000w méretezés röviden:

Normál hőszigetelésű házba, lakásba használja az átlagos: 35 W/légm3 hőigényt a paneloknál!
A számolás után bátran válassza a nagyobb panelt, csak pár %-al kerül többe, de kevesebbet fog fogyasztani, mint a határra vagy alul méretezett esetben! Temperálási igény vagy kisebb (pl.10 fok) igény esetén is így számoljon!!


Norvég fűtőpanelekről bővebben saját honlapunkon: ADAXFUTES.HU


Miben jó a GLAMOX?


A készülék nem vesz fel folyamatosan áramot, a termosztát segítségével kb. 0,5 C fokos hiszterézissel működik: azaz pl. 22 fok beállításnál a szoba hőmérsékletét 21,5 és 22,5 C fok között tartja.

Helyes méretezés esetén, 22 fokos belső hőmérsékletnél 24 órából az összesített üzemidő általában nem több, mint 8 óra. (Azaz a használat ideje alatt harmad intervallumban fogyaszt áramot.

A várható fogyasztás is így számolható: pl. egy 1000W-os készülék várható napi fogyasztása a fűtési idényben 8 kWh.

Bárhol alkalmazható, ahol elektromos áram van. (lakásokba, házakban, üzlethelyiségekbe, nyaralókba ajánlott)
A GLAMOX TPA10 ET fűtőpanel nagy előnye az is, hogy a nem szükséges szakember segítsége a felszereléshez és a beüzemeléshez, egyszerűen a falra kell csavarozni a hátoldalon lévő konzol segítségével, csatlakoztatni a konnektorba, bekapcsolni és kész.

Nemcsak dugvillával, hanem direktben is beköthetjük a hátoldalon található bekötő doboz segítségével: így a dugvillát sem kell levágni! Ha véletlenül levágják, a garancia akkor sem veszik el!

A továbbiakban a GLAMOX nem igényel karbantartást, a felszerelés után semmilyen költségre nem kell számolnia a Glamox használójának.

Ha további megtakarítást szeretne a fűtésköltségben, válassza a DT digitális, heti programozásra képes termosztátos kivitelt!

Brand

ADAX - a norvég fűtőpanelek fő gyártója

Az ADAX és Glamox fűtőpaneleket az 1943-ban alapított Otterlei csoporthoz tartozó Adax AS gyártja. A cégcsoport 1960 óta gyárt elektromos fűtőtesteket, az Adax, a Glamox és a Norel fűtőpanelek a brand 3 legnagyobb termékcsaládja. Az Adax gyár 60 km-re található OslótólSvelvik városában. Az Otterlei csoport 100%-ban norvég tulajdonban lévő konszern, amely műszaki fejlesztések és innovációk terén piacvezetők Norvégiában. Az Adax AS termékek gyártása és tervezése a svalviki központban, az európai logisztika pedig a litvániai /Panavezys/központban zajlik. A világszerte közel 30 országban jelenlevő cég termékeit immáron 8-ik éve a PHF is forgalmazza Magyarországon. A gyártó termékpalettájáról egységesen elmondható, hogy a letisztult északi design, az egyszerű kezelhetőség, a folyamatos innovációk és az egyedülálló garanciális feltételek emelik ki a Skandináv gyártók közül. http://www.adax.no/
adax

További információk

Tömeg5.3 kg
Méretek98 × 35 × 8.5 cm
IP VÉDELEM

TELJESÍTMÉNY (Watt)

TERMOSZTÁT FAJTÁJA

GYÁRTÓ

VÁRHATÓ SZÁLLÍTÁSI IDŐ

adax glamox TPA et fűtőpanel
Glamox TPA10 ET norvég fűtőpanel – 1000W
57. 000 Ft (Bruttó)
Don`t copy text!