LÉGFÜGGÖNY – 4500/9000W – Noirot RIDEAUX

LÉGFÜGGÖNY – 4500/9000W – Noirot RIDEAUX

légfüggöny noirot

LÉGFÜGGÖNY – 4500/9000W – Noirot RIDEAUX

265. 000 Ft (Bruttó)

In stock

265. 000 Ft (Bruttó)

Noirot RIDEAUX 4500/9000W elektromos légfüggöny

Légszállítás: 980/1270 m3/óra

Feszültség: 400V (3 fázis)

Vezérlés : külső termosztát (opció-külön rendelendő)

Érintésvédelem: CLASS I. (földelés szükséges)

Garancia: 2 év

noirot
Cikkszám: noirot11 Kategória:

Leírás

Noirot RIDEAUX 4500/9000W elektromos légfüggöny

Az üzlethelyiségek és raktárak fűtésére kifejlesztett RIDEAUX 3 fázisú, 4500/9000W állítható teljesítményű légfüggöny jelentősen növelheti a komfortérzetet, és csökkentheti fűtési költségeit.

Mennyezeten vagy falon elhelyezve, megdöntve maximalizálva a légsugár optimális szögét, elszigetelve a helyiséget a hideg időjárási körülményektől és kellemes légkört érhet el.

A könnyű szabályozásuknak köszönhetően, ideális megoldást nyújtanak az üzlethelyiségekben, raktárakban, közösségi helységekben a gyakori ajtónyitások kompenzálására, akár télen-nyáron. A megfelelő teljesítmény beállítás és a légsebesség optimalizálása, valamint a koncentrált légáram biztosítják a gazdaságos és komfortos klimatizálást.

A kisméretű légfüggönyök a különféle szerelési és beállítási lehetőségeikkel, előnyös gyakorlati  megoldást kínálnak az üzletek, éttermek klimatizálása terén.

A 9/4,5kW-os hőlégfüggönyökhöz opcionálisan (rendelni kell) válaszható a vezérlés.

A Rideaux 4500/9000w hőlégfüggöny vezérlése egyszerűen telepíthető falra és akár 20 készülék is szabályozható vele. A vezérlés a tápfeszültség relékkel minden eszközhöz illeszkedik, egyszerűen két nem polarizált vezetékkel csatlakozik egy vagy akár több légfüggönyhöz.

Állítható teljesítmény
Fűtési teljesítmény az évszaknak megfelelően. Bármikor megválaszthatjuk a fűtés erősségét, a teljes teljesítményt a leghidegebb napokon, a részteljesítményt a köztes időszakok alatt, nyáron szellőztetéssel.

Szabályozza a légáramot
A ventilátor sebességét, teljes fordulatszámát vagy fél sebességét bármikor kiválaszthatja a berendezés megfelelő kezelésével. Változtassa a levegő hőmérsékletét és a ventiláció sebességét a nyári igényekhez.

Állítható mennyezeti kialakítás
A többpozíciós szerelőelem lehetővé teszi a mennyezetre történő felszerelést. Állítsa be a készüléket az optimális sugárzási szög eléréséhez.

Rögzítés oldalfalon
A többpozíciós szerelőelem lehetővé teszi a falra, oszlopra vagy válaszfalra történő felszerelést. Szintén döntse meg a készüléket az optimális sugárzási szög eléréséhez.

Brand

Noirot francia elektromos fűtések gyára

A NOIROT francia gyár

Termékeink minden komponense 100%-ban európai fejlesztés és gyártás eredménye. Elektromos fűtőpaneleink a legmagasabb minőség-ellenőrzés mellett készülnek. Kiemelt figyelmet fordítunk a szigorú minőség-ellenőrzési folyamatok és a környezetvédelmi előírások betartására. Így garantáljuk Önnek kiváló minőséget. Termelésünket Franciaországban működő 6 gyárunk biztosítja, amelyek mindegyike több kutatási és fejlesztési részleggel rendelkezik. Cégünk rendelkezik az OFG (Garantáltan Eredeti Francia Termék) tanúsítvánnyal. A francia nemzeti hatóság ezzel különbözteti meg a valóban 100%-ban Franciaországban gyártott termékeket. Amennyiben francia márkanévvel rendelkező terméket talál on-line shopokban vagy áruházakban, mindig keresse az OFG logót a dobozon vagy a forgalmazó ügyfélszolgálatán az eredet ellenőrzése céljából.
noirot

További információk

Tömeg20.8 kg
Méretek108.4 × 24 × 28.5 cm

Ajánlatkérés

Az áruházban feltüntetett árak egyedi árak és általában 1 db fűtőtest megrendelésére érvényesek.
Kérjük, hogy nagyobb tételes vásárlás esetén kedvezmény kérésére írjon nekünk (akciós termékekre általában nincs plusz kedvezmény): ajanlat (kukac) futesprofi.hu !
Tervezési segítség kérésekor használja ajánlatkérő űrlapunkat: AJÁNLATKÉRÉS
A válaszunkban megadott kedvezményt rendeléskor írja majd be a megjegyzés rovatba az email dátumával együtt és a webshop által visszaigazolt ártól függetlenül az ajánlati áron fogunk szállítani!
Fűtésméretezés
Használja fűtésméretező kalkulátorunkat a rendelés előtt: KALKULÁTOR   vagy keressen elérhetőségeinken a megfelelő méretű fűtőtest meghatározásához!
  Köszönjük a fűtésprofi webshop nevében!
Don`t copy text!