Noirot CORELIA 1000/2000W törölközőszárító gyorsfűtő

Noirot CORELIA 1000/2000W törölközőszárító gyorsfűtő

noirot corelia törölközőszárító

Noirot CORELIA 1000/2000W törölközőszárító gyorsfűtő

125. 000 Ft (Bruttó)

In stock

125. 000 Ft (Bruttó)

NOIROT CORELIA 1000/2000W törölközőszárító/gyorsfűtő fűtőtest

Teljesítmény: 1000w vagy 2000W  (230V)

Áramfelvétel:  4,4/8,8A   (Clas II. kettős szigetelés, IP24)
Szélesség x magasság x mély: 61,5 x 51,5 x 23 cm

Ajánlott fürdőszoba alapterület: 8 -16 m2

Fűtőbetét: RX-SILENCE alumínium ötvözet

Termosztát:  programozható –    Fűtési mód: 4 féle

Gyerekzár, ablaknyitás érzékelés

Szigetelés: kettős, IP24 (földelés nem szükséges)

Garancia: 5 év (2 + 3 év)

noirot
Cikkszám: noirot08 Kategória:

Leírás

Noirot Corelia 1000/2000W elektromos törölközőszárító, beépített termosztát, RX Silence fűtőbetét

A beépített termosztátos CORELIA elektromos törölközőszárító radiátor segítségével biztosítható akár nagy alapterületű fürdőszoba önálló fűtése is.

A hagyományos törölköző szárítókhoz képest extrém gyorsan fűti fel a helyiséget így tökéletes választás, akkor is ha csak időszakosan szeretnénk a helyiséget magas hőmérsékletre fűteni (pl.: baba fürdetés).

Az ergonomikus dizájn jól mutat modern és klasszikus környezetben is. Beépített digitális vezérlőjével a CORELIA kitűnik a hagyományos törölköző szárítók közül.

A Corelia óriási előnye az egyéb kapható ventilátoros “fan” fűtőkészülékekhez képest a programozható vezérlés és az RX-Silence “örökös” fűtőbetét, mely össze sem hasonlítható a hagyományos izzószálas (hajszárító-szerű) fűtőkészülékekkel.


RX Silence® hőcserélő

Szabadalmaztatott gyártási eljárású, egykomponensű alumíniumblokkból készülő, hőátadást növelő felületkezeléssel ellátott hőcserélő. A CORELIA modellekben a törölköző szárító funkció miatt egy kiegészítő ventilátor is helyet kapott.

Ablaknyitás érzékelés

A Noirot CORELIA elektromos törölköző szárító radiátor észleli a helyiség drasztikus hőmérséklet csökkenését, automatikusan leáll és szabályozza magát, hogy elkerülje a szellőztetésből adódó energiaveszteséget.

Integrált termosztát

3 előre rögzített és további 3 testre szabható programlehetőség az elérhető leggazdaságosabb üzemeltetéshez. Felhasználóbarát kezelőfelület és szoftveres hőmérséklet korrekció jellemzi a még pontosabb mérésért.

Gyermekzár funkció

Zárja le vagy oldja fel egy mozdulattal a fűtőpanelt, elkerülve az esetleges illetéktelen beavatkozást, elállítást. A lock funkciós nem csak otthon de a vendéglátásban is egyre népszerűbb.

ERP2018 kompatibilis

 A NOIROT Corelia gyorsfűtő beépített vezérlései a legszigorúbb energiahatékonysági szabványoknak is megfelelnek.

Brand

Noirot francia elektromos fűtések gyára

A NOIROT francia gyár

Termékeink minden komponense 100%-ban európai fejlesztés és gyártás eredménye. Elektromos fűtőpaneleink a legmagasabb minőség-ellenőrzés mellett készülnek. Kiemelt figyelmet fordítunk a szigorú minőség-ellenőrzési folyamatok és a környezetvédelmi előírások betartására. Így garantáljuk Önnek kiváló minőséget. Termelésünket Franciaországban működő 6 gyárunk biztosítja, amelyek mindegyike több kutatási és fejlesztési részleggel rendelkezik. Cégünk rendelkezik az OFG (Garantáltan Eredeti Francia Termék) tanúsítvánnyal. A francia nemzeti hatóság ezzel különbözteti meg a valóban 100%-ban Franciaországban gyártott termékeket. Amennyiben francia márkanévvel rendelkező terméket talál on-line shopokban vagy áruházakban, mindig keresse az OFG logót a dobozon vagy a forgalmazó ügyfélszolgálatán az eredet ellenőrzése céljából.
noirot

További információk

Tömeg8 kg
Méretek61.5 × 51.5 × 23 cm
VÁRHATÓ SZÁLLÍTÁSI IDŐ

IP VÉDELEM

TERMOSZTÁT FAJTÁJA

TELJESÍTMÉNY (Watt)

Ajánlatkérés

Az áruházban feltüntetett árak egyedi árak és általában 1 db fűtőtest megrendelésére érvényesek.
Kérjük, hogy nagyobb tételes vásárlás esetén kedvezmény kérésére írjon nekünk (akciós termékekre általában nincs plusz kedvezmény): ajanlat (kukac) futesprofi.hu !
Tervezési segítség kérésekor használja ajánlatkérő űrlapunkat: AJÁNLATKÉRÉS
A válaszunkban megadott kedvezményt rendeléskor írja majd be a megjegyzés rovatba az email dátumával együtt és a webshop által visszaigazolt ártól függetlenül az ajánlati áron fogunk szállítani!
Fűtésméretezés
Használja fűtésméretező kalkulátorunkat a rendelés előtt: KALKULÁTOR   vagy keressen elérhetőségeinken a megfelelő méretű fűtőtest meghatározásához!
  Köszönjük a fűtésprofi webshop nevében!
Don`t copy text!