PHF - A FŰTÉSPROFI

F129D - KIFUTOTT!

Sajnos a széria kifutott, már ne rendeljen, válasszon az F125D fűtőpanelekből!

Atlantic F129D fali elektromos fűtőpanel jellegű konvektor általában
ERP READY fűtőtest – Programozható termosztát – HD 2in1 panel – akár 25% energiamegtakarítás

Atlantic F129D fűtőpanel (konvektor) főbb tulajdonságai

Az Atlantic F129D HD2in1 fali elektromos fűtőpanel belsejében egy megnövelt hőleadású, alumíniumötvözet bordázattal ellátott elektromos fűtőbetét dolgozik, amely biztonságos, csendes és hosszú élettartamú.

Atlantic F129 Design elektromos fali fűtőpanel kettős szigetelésű (ClassII) és IP24 -es védelemmel rendelkezik, ezért a használata a fürdőszobákban is ajánlott.

Az Atlantic F129D fűtőpanel (konvektor) borulásgátló érzékelővel is fel van szerelve, így csak függőlegesen lehet üzemeltetni, a fűtőtest fektetve éppen ezért nem fűt. Ha a készüléket letakarják és az túlmelegszik, egy bizonyos hőmérsékletnél a túlfűtés védelem automatikusan lekapcsolja a készüléket.

HD 2in1 panel – Az F19D, F119D, és F129D konvektorok ugyanabban a HD paneles elülső felületű testben működnek. A HD panel homogén hőeloszlást biztosít a konvekciós fűtés mellett egy rész sugárzó fűtéssel, a régebbi (F117D) sorozatokhoz képest pedig a megnövelt méretű fűtőrácsa jellemző, mely segítségével gyorsabb a felfűtés ideje.

Az Atlantic F129D fali fűtőpanel elektronikus termosztátja LCD kijelzős, heti programozásra képes, kalibrálható, gyerekzáras. A készülék teljesen hangtalan működésű.

FONTOS: van falikonzol és dugvilla! (mobillá tehető a gurulós lábak rendelésével)

Atlantic fűtőtestek saját honlapja          Atlantic konvektorok, fűtőtestek részletesen, oldalunkon itt

Item added to cart.
0 items - Ft
Don`t copy text!