PHF - A FŰTÉSPROFI

Ajánlatkérés és tervezés elektromos fűtésre 1 napon belül!

Ingyenes ajánlatkérés és tervezés!

fűtésprofi ajánlatkérés, tervezésNálunk nemcsak az ajánlatkérés, hanem a tervezés és az ajánlatadás is ingyenes! 🙂

Az alábbi felületen kérhet gyors ajánlatot elsősorban 1-2 helyiségre, méretezési és egyéb segítséget ingyenesen, bármelyik általunk forgalmazott elektromos fűtésre!

7 év tapasztalat az elektromos fűtések tervezésében, szaktudás, építőmérnöki háttér.

Komolyabb ajánlatkérés esetén, komplett lakás vagy ház fűtésének tervezésénél használja az

ajanlat (kukac) futesprofi.hu emailcímünket,

ahol a méretezéshez szükséges terveket is mellékelheti akár pdf-ben, akár egy egyszerű okostelefonos jpg képben. Fontos, hogy az alaprajz mellett legyen metszet is a rétegrendek leírásával, ha ez nincs, akkor kérjük írja ezt meg.

Ha bármi hiányzik, keresni fogjuk természetesen, ezért ügyeljen a helyes emailcím és esetleges telefonos elérhetőség megadására!


Ha már tudja mit szeretne venni: WEBÁRUHÁZUNK 

vagy használja KALKULÁTORUNKAT


Amennyiben nem találja az Ön lakására vonatkozó adatokat vagy nem biztos benne, majd az ajánlatkérő végén írja meg kérem!
Amennyiben nem találja az Ön lakására vonatkozó adatokat vagy nem biztos benne, majd az ajánlatkérő végén írja meg kérem!
Ha fűtőpanelt szeretne - mivel közel 30 félét forgalmazunk -, kérem a "Megjegyzés rovatban adjon meg néhány szempontot az ajánlathoz, pl.: árfekvés, norvég vagy francia vagy más, termosztát elvárások, WIFI,.. stb. Elektromos padlófűtésnél a helyiség hosszméretei is kellenek a fűtőszőnyeg kiosztása miatt.
Item added to cart.
0 items - Ft
Don`t copy text!