PHF - A FŰTÉSPROFI

Elektromos fűtés előnyei – Miért a JÖVŐ FŰTÉSE?

Elektromos fűtés előnyei

Elektromos fűtés előnyei, hova fejlődünk, mi lesz a jövő fűtése?

Napelem rendszer, elektromos fűtés előnyei, jövő fűtéseAz építőipar fejlődési irányából már látszik, hogy az energiatakarékos új házak fűtésigénye olyan kicsi, hogy a „divatos” hőszivattyús vagy geotermikus fűtések és a „csöves-szivattyús” fűtésrendszerek alkalmazása és karbantartása inkább drága és bonyolult hobbivá válik.

Egy mai átlagos nagyságú ház 5-8kW-os fűtési teljesítmény igénye akár néhány fűtőpanellel kielégíthető, még ha az üzemeltetési költségük magasabb is!

A korszerű elektromos fűtések beruházási költsége töredéke ezeknek, használatuk, karbantartásuk pedig lényegesen egyszerűbb.

Egy hőszivattyús rendszer ára kb. 25-30 év alatt térülhet meg egy egyszerűbb elektromos fűtéshez képest a fűtési költségben.

Megéri-e a most kiadott óriási beruházási összeg vagy inkább elköltené másra? (napelem-rendszer, hővisszanyerős szellőztető rendszer, stb.)

Jövőbeli perspektívát is az elektromos fűtésrendszerek jelentenek, hiszen a későbbiekben – de akár egyszerre is – tovább fejleszthetők napelemes energia ellátással.

Az új generációs, intelligens vezérlésű elektromos fűtések alkalmazásával a fogyasztás akár kétharmadára is csökkenthető a hagyományos villanyfűtésekhez hasonlítva.

Működés, telepítés, élettani hatás

Emellett működésük tiszta, zajtalan és elektroszmog mentes (kivéve az infrafilmes rendszereket árnyékolás nélkül alkalmazva).

Telepítésük egyszerű, fenntartási költségük gyakorlatilag nincs és nem kell tartani még a szénmonoxid mérgezéstől sem.

Megtámogatva mindezt kis beruházásigényükkel, helyiségenkénti vezérelhetőségükkel, komoly alternatívát jelentenek a gázfűtésekkel, különösen a gázkonvektoros fűtésekkel szemben a pillanatnyi rezsiköltségek területén is.

Az infrafűtés kedvező élettani és méregtelenítő hatásai az infraszaunáknak köszönhetően jól ismertek. Emellett a fűtési mechanizmusnak köszönhetően a legtisztább rendszer is, hiszen a port sem keveri a lakáson belül, így allergiás betegségek esetén kedvező körülményeket teremt.

A falakon sem keletkezik páralecsapódás és penész a fűtési elvből kifolyóan, élettartamuk pedig gyakorlatilag korlátlan. Kisebb az energiaveszteség is, mert a kibocsátott sugarak egy része a hullámhosszuk miatt vissza is verődik az ablaküvegről.


Mindezeket figyelembe véve nyitottuk meg először Egerben és Nyíregyházán, 2014-ben debreceni és 2015-ben budapesti bemutatótermünket is, ahol a ma Magyarországon forgalmazott legjobb ár-érték arányú termékeket válogattuk össze az elektromos fűtések minden területéről!


Ne csak a havi fűtési költséget nézzék egy fűtésrendszer kialakításánál vagy akár egy helyiség fűtésénél!

Beruházási költség, karbantartási költségek, megújuló energiás ellátás, élettartam, telepítési díj, komfortérzet is legyen szempont!

Azaz energia-hatékony, környezetbarát és közel 100% hatásfokú berendezéseket ajánlunk!

Mindenre van gazdaságos megoldásunk, legyen az egy lakás komplett fűtése, egy üzlethelyiség vagy műhely helyi( zónafűtése), egy nagy belmagasságú csarnok temperálása, egy külső rámpafűtés, csövek fagymentesítése, utólagos elektromos padlófűtés, stb., stb.


Elektromos fűtés előnyei, kérdések, amiket megválaszolunk honlapunkon

Kinek ajánljuk a villanyfűtést, mik az elektromos fűtés előnyei?

– aki haladni akar a korral, nyitott az újdonságok, a megújuló energiák felé, gondol a jövőre

– aki elégedetlen a gázszolgáltatással, a gáz fűtőértékével

– akinek nincs pénze bonyolult fűtésrendszert kiépíteni

– aki egészségre teljesen veszélytelen fűtésrendszert szeretne

– aki valamilyen asztmatikus, allergiás betegségben szenved

– aki nem akar foglalkozni fűtésrendszere karbantartásával

– aki szerint a kazánháza fölöslegesen foglalja el a helyet más hasznos funkciótól

– aki utólag szeretne padlófűtést kialakítani minimális költséggel

– akinek van vagy lesz napelem-rendszere


Item added to cart.
0 items - Ft
Don`t copy text!