PHF - A FŰTÉSPROFI

ATLANTIC fűtőpanelek 5 év garanciával, 2019-es újdonságokkal!

Atlantic fűtőpanelek, francia elektromos fűtőtestek,  konvektorok, radiátorok, törölközőszárítók

Atlantic fűtőpanelek, francia elektromos fűtőtestek gyors áttekintése – 2019-től 5 év garanciával

Atlantic elektromos fűtőtestek, fűtésprofi

Kiemeljük az egymáshoz közelálló fűtőtestek közti különbségeket is, ami némi fűtéstechnikai alaptudás mellett elég lehet a döntéshez. (Atlantic Solius Ecodomo és LCD fűtőpanel, F129D fűtőpanel, Altis Ecoboost Wifi,  F119D, F19D konvektor, Nirvana radiátor, RSS 2012 és Doris3 törölközőszárító radiátorok).

ATLANTIC NAGYKATALÓGUS

A következőkben ársorrendben és valószínűleg fogyasztási sorrendben is, a legtöbbet fogyasztóval indulva) mutatjuk be röviden termékeinket. ErP Ready Atlantic elektromos fűtőtestek ársorrendben – a  képekre kattintva azonnal a webáruház megfelelő kategóriájába jut.


ATLANTIC F19D design elektromos konvektor HDmechanikus termosztáttal, mobil kivitelben, dugvillával szerelve

 F19d mobil konvektorAz Atlantic F19D egy formailag rendkívül elegáns, íves kialakítású mobil elektromos konvektor.
A konvektor belsejében egy megnövelt hőleadású, alumíniumötvözet bordázattal ellátott (kerámiamagos) elektromos fűtőbetét dolgozik, amely biztonságos, csendes és hosszú élettartamú.

A HD kialakítás, mely kissé fűtőpaneles jellegűvé teszi a fűtőtestet, energiamegtakarítást tesz lehetővé egy hagyományos kialakítású (pl. ADAX VP10 és VP11) konvektorhoz képest.

Érintésvédelem: A fűtőtest kettős szigetelésű (ClassII) és IP24 védelemmel rendelkezik.  Ezért a használható a fürdőszobákban is.

Az Atlantic F19D konvektor védelmi rendszerei

Az F19D borulásgátló érzékelővel van szerelve amely megakadályozza hogy a készülék tovább működjön, amikor az valamilyen véletlen folytán felborul. (Csak függőlegesen lehet üzemeltetni, a fűtőtest fektetve éppen ezért nem fűt.)

Ha a készüléket letakarják és az túlmelegszik, egy bizonyos hőmérsékletnél a túlfűtés védelem automatikusan lekapcsolja a készüléket.

Atlantic F19D mechanikus termosztátja

Az Atlantic F19D konvektor a régebbi típus, az Atlantic F17 termosztátját örökölte. Ez egy jól bevált, gőznyomás elvén működő termosztát, ami pontosan mér és stabilan tartja a beállított hőmérsékletet. A kapcsolásnál halk kattanó hangot ad, így ezt a vásárlásnál vegyék figyelembe. Nincs hőfokbeosztás sem a beállító tárcsán.

Beállítás: Tegyük a fűtőtestet a végleges helyére, az adott helyiségben a fal mellé. Dugjuk be és indítsuk el a fűtést teljesen feltekerve a termosztát tárcsáját. Eközben mérjük a szoba nekünk megfelelő helyén  a hőmérsékletet. Amint a szobahőmérséklet eléri a kívánt hőfokot, pl. a 22 C fokot, az elektromos konvektor termosztát állítótárcsáját óvatosan kezdjük visszafelé tekerni, amíg a készülék ki nem kapcsol.

Ez a termosztát állás lesz a nekünk megfelelő! (akár meg is jelölhetjük egy filctollal)

Teljesítmények: 500 – 1000 – 1500 – 2000 – 2500W


ATLANTIC F119D “Design” elektromos fűtőpanel, HD, elektronikus termosztáttal (tekerős) mobil  kivitelben

Atlantic F119d konvektorAz F119D elektromos fűtőpanel jellegű konvektor az F19D fejlesztésének tekinthető. Ugyanabban a testben egy jobb termosztát működik. Az F19 mechanikus, az F119D elektronikus termosztáttal rendelkezik.

Az Atlantic F119D a régebbi típus, az F117D konvektor termosztátját örökölte

Az Atlantic F119 Design fűtőpanelben pontos, hőfokbeosztással ellátott tárcsás, elektronikus, manuálisan kezelhető termosztát van.

Mobil kivitelű, de vásárolható hozzá falikonzol is, amivel falon is elhelyezhető. Itt a padlótól 10-20 cm magasan, csak vízszintesen fúrjuk fel!

Homogén hőeloszlást biztosító HD készülékház és gyors felfűtést biztosító, megnövelt méretű fűtőrács a jól látható külső jellemzők.

Az Atlantic F119 Design elektromos konvektor belsejében ugyanaz az alumíniumötvözet bordázattal ellátott  fűtőbetét működik, mint az F19D és F129D fűtőpanelekben. Az elektromos konvektor kettős szigetelésű (ClassII) és IP24 es védelemmel rendelkezik, így a fürdőszobákba is ajánlott.

Akár 15% energiamegtakarítás is lehetséges egy mechanikus termosztátos, hagyományos konvektorhoz képest!

Az Atlantic F119D elektromos konvektor borulásgátló érzékelővel is fel van szerelve amely megakadályozza hogy a készülék tovább működjön, amikor az valamilyen véletlen folytán felborul. (Csak függőlegesen lehet üzemeltetni, a fűtőtest fektetve éppen ezért nem fűt.)

Garancia: 5 év 

Teljesítmények: 500 – 1000 – 1500 – 2000 – 2500W


F129D “Design” HD – a programtermosztátos elektromos Atlantic fűtőpanelek

F129D fűtőpanel, HD panelAz Atlantic F129D fűtőpanel az F19D, F119D szériák legfejlettebb verziójának is tekinthető! Itt már nem tekerős, hanem programozható termosztátos a vezérlés. Ugyanabban a testben, ugyanazzal a kerámiamagos, lamellás (diffúzoros) alumínium ötvözet fűtőbetéttel működik mind, mely a nagy felületén közvetlenül melegíti a levegőt, ezzel azt áramlásba hozva. (konvekciós fűtés).

A HD kialakítás miatt azonban sugárzó fűtés is létrejön a konvekciós fűtés mellett, így fűtőpanel jellegűnek nevezhetjük.

KOMFORT

• Könnyű programozás: programozza a készüléket az élet ritmusának megfelelően akár minden napra a nagyobb kényelemért és megtakarításért
Gyors melegítés a készülék felületén történő hatékony és homogén hőeloszlásnak köszönhetően
• Alumínium fűtőelem diffúzorral amely ezáltal biztonságos, néma és tartós
• IP 24-es védelem kettős elektromos szigetelés a maximális biztonság érdekében
• Automatikus túlmelegedés védelem beépített borulás érzékelővel

ELŐNYÖK
• Akár 25%-os energia megtakarítás (mechanikus termosztátos készülékhez viszonyítva)
• Nagy precizitású elektronikus termosztát
• Ergonomikus LCD digitális vezérlés
• ErP-ready – 2018

Az Atlantic F129D fűtőpanel a padlószinttől 10-15 cm magasan elhelyezve érzi jól magát, természetesen vízszintesen rögzítve a tartozék H alakú szerelőkerettel. Így tudja beindítani a konvekciós áramlást, a meleg levegő “hengert”. Mobil állapotban pl. a szoba közepére húzva,  a termosztát nem fog megfelelően működni, a készülék hamarabb leállhat, mint szeretnénk.

Opcionálisan megvásárolható lábbal mobillá tehető!

Teljesítmények: 500 – 1000 – 1500 – 2000 – 2500 W


Atlantic Altis EcoBoost WIFI fűtőpanel akár 35% energia megtakarítással!

Atlantic Altis Ecoboost WIFIAz Atlantic Altis Ecoboost elektromos fűtőpanel jellegű konvektor kategóriája legintelligensebb megoldásaival rendelkezik.

Rövidesen, reményeink szerint a 2019-es fűtési idény kezdetére már WIFI-s kivitelben is forgalmazni fogjuk.

Digitális és programozható termosztáttal (0,1°C-on belüli érzékelési tartománnyal),  LCD kijelzővel, jelenlét érzékelővel, Boost technológiával és HD 2in1 kialakítással segítenek több energiát spórolni, miközben még komfortosabb meleg érzetet biztosítanak.

HD 2in1 panel biztosítja a gyors és homogén hőkibocsátást!

Akár 35%-os energiamegtakarítás is elérhető az összes funkció megfelelő használatával egy hagyományos (mechanikus termosztátos konvektor) készülékhez képest.

IP24 érintésvédelmi osztály, fröccsenő víz elleni védelem. (Dugvillával, fali konzollal szállítjuk)

Fűtőegység: kerámia magos, alumínium ötvözet (lamellás)

Vezérlés: Wifis távoli elérés okostelefon vagy tablet használatával,  heti program

Garancia: 5 év

Kompatibilis az F119 és F129D széria gurulós lábával, így mobil készülékké tehető. Belső felépítése, konvekciós fűtőbetétje (alumínium lamellás, kerámia magos) is teljesen hasonló.

 


ATLANTIC SOLIUS ECODOMO – az igazi fűtőpanel, infrafűtés és konvekciós fűtés egy készülékben

Atlantic fűtőpanelekAz Atlantic fűtőpanelek legjobb ár-érték arányú képviselője. Fontos tudni, hogy az Atlantic Solius Ecodomo valóban fűtőpanel. Nemcsak konvekciósan fűt, mint a norvég fűtőtestek, hanem sugárzó fűtés is létrejön!

Az Atlantic Solius elektromos fűtőpanel belsejében valójában nem egy egyszerű kis fűtőbetét, hanem egy nagyméretű alumínium fűtőtest (panel) működik, úgy bocsájtja ki az infra sugarakat, mint egy sötétsugárzó!

Nagy belmagasságú helyiségekbe is gazdaságosan használhatók, mert a levegő mellett a napsugárzáshoz hasonló, kellemes sugárzó meleget is érzünk, az elkészített hőenergia nem száll fel azonnal a mennyezet alá, hanem elnyelődik az alsó régióban lévő épületszerkezetekben, bútorokban és visszasugárzódik  Ezzel a fűtési móddal elérhető, hogy kicsi legyen a különbség a padló és a mennyezet hőmérséklete között.

Ez a fűtési mód hasonlít legjobban pl. egy cserépkályha által létrehozott komfort érzetre!

A fűtést nagy pontosságú elektronikus termosztát vezérli. Különlegesség, hogy jelenlét-érzékelője szükségtelenné teszi a heti programozást, hiszen a vezérlés leköveti használója életritmusát, sőt még szellőztetésérzékelő is van benne (kikapcsol, ha szellőztetnek, nem fűt feleslegesen)

A fentiek alapján e fűtőtestek akár 30%-os megtakarítással is (használattól függ) üzemelnek az egyszerű mechanikus termosztátos konvektorokhoz képest!

Gurulós lábak itt is használhatóak! (nem a csomag része)  IP24 védettség, CLASS II szigetelés (nem kell földelés)

Fali konzollal, dugvillával nincs szerelve, de kérhető! Elhelyezés: padlószinttől 15-40 cm magasan!

Termékválaszték raktáron1000W – 1500W – 2000W


Atlantic fűtőpanelek, infrafűtésselSOLIUS LCD – infra Atlantic fűtőpanelek programtermosztáttal

Az Atlantic fűtőpanelek 2018-as fejlesztése. Új forma, új termosztát, ERP READY kivitel!

Az Atlantic Solius Ecodomo infra fűtőpanel kedvelt jelenlét-érzékelője kikerült, az F129D programtermosztátja pedig bekerült az új Atlantic Solius LCD-be.

A konvekciós áramlás már nem előre, hanem közvetlenül  felfelé irányul, azaz pl. függönyös ablakok alá nem javaslom az elhelyezését!

A tartozék falikonzol mellett már dugvillával szerelt hálózati kábelt kapunk.


Atlantic NIRVANA – a radiátor

Nirvana elektromos radiátorA francia elektromos radiátorok működése talán a a vizes rendszereknél megszokott nagyobb tömegű radiátorokéra hasonlít, mert ezek még a központi fűtés kikapcsolása után is árasztották a meleget a felfűtés közben eltárolt energiából.
Itt ez a hőtehetetlenség már ellenőrzött és szabályzott, mellyel elérhető, hogy a nagy felületű panel rendkívül egyenletesen adja le a helyiség fűtéséhez szükséges hőmennyiséget!

A Nirvana radiátor hasonlóan fűt a Soliushoz, de az infrafűtés hatékonyságát tiovább növelték. A fűtőpanel mögött elhelyezett kompozit hőtároló lemezzel segítségével még komfortosabbá válik a fűtés..

Itt a hőtároló képesség nem arra szolgál, hogy éjszakai (vezérelt) árammal használhassuk. (nincs benne 120 kg hőtároló samott tégla, mint a régi, jól ismert ventilátoros hőtárolós villanykályhákban.Itt a külső hőmérséklettől függően a vezérlés mindig annyi energiát közöl a panellel, hogy a felület mindig meleg maradjon! Gondoljunk csak egy egyszerű konvektorra vagy akár a sokat reklámozott infra padlófűtésre. Az üzemidejük 24 óra alatt 5-8 óra, azaz a fűtés nagy része alatt hidegek, mert kis tömegük miatt azonnal kihűlnek…

Tartozékok: Fali konzollal,  hálózati kábellel, de dugvilla nélkül, direkt bekötéshez forgalmazzuk! 

Termosztát: ERP READY heti programra képes elektronikus termosztát.

Elhelyezés: padlószinttől 15-40 cm magasan!

Termékválaszték raktáron1500W – 2000W (rendelhető 1000W)


Atlantic radiátorokATLANTIC “GENTLE HEATING” RADIÁTOROK

A “gentle heating” vagy más néven kellemes meleget adó radiátorok egészen különlegesek. Jóval a norvég fűtőpanelek (konvektorok) felett állnak fűtés kultúrában, minőségben és persze árban is.

Különböző technikákkal oldják meg, az egyenletes fűtés feladatát. Itt már általában öntöttvas (nagy tömegű ) hőtároló és fűtőegységet és külön előlap melegítő fűtést találunk. (Ha már csak kevés hőenergiára van szükség, így megoldható az állandó melegen tartás) Sőt létezik az ún. thermofluid fűtés is, ahol a hőtárolást folyadékkal oldották meg.

ACCESSIO DIGITAL, AGILIA IO, ONIRIS SMART PILOT, GALAPAGOS, MARADJA SMART PILOT, COZYTOUCH VEZÉRLÉS

Kérjük a részletekért látogassa meg ATLANTIC honlapunkat ide kattintva!


Atlantic törölközőszárító radiátorAz Atlantic törölközőszárító radiátorok

már az elektromos fűtés minden előnyös tulajdonságával rendelkeznek. Az eddig megszokottól eltérően a fürdőszoba főfűtésére is alkalmasak, saját termosztáttal rendelkeznek, elegánsak, jól használhatóak és nem utolsósorban nagyon jó ár-érték arányú termékek!

Utólagos elhelyezésük is egyszerű, hiszen a csempe megbontása nélkül szerelhetjük fel 10-20 perc alatt törölközőszárítónkat! Az elektromos törölközőszárító belsejében folyadék áramlik, így bekapcsolás után minden rész gyorsan átmelegszik.

Főfűtésként – teljesítménytől függően 3 – 9 m2 fürdőszobába javasoljuk őket!

Atlantic törölközőtartó radiátor már vásárolható programtermosztáttal is: DORIS 3 DIGITAL


AJÁNLATOT ITT KÉRHET AZONNAL: AJÁNLATKÉRÉS


Miért válassza az ATLANTIC francia elektromos fűtőtesteket, miért jók az Atlantic fűtőpanelek?

Jól tudjuk: Franciaországban is a legelterjedtebb fűtési mód az elektromos fűtés, köszönve ezt az atomenergiával termelt elektromos energiának is! A villanyfűtések egyszerűségét és karbantartásigény-mentességét kihasználva tehát régóta ez a legkedveltebb fűtés, így természetesen az erre a célra gyártott készülékek fejlesztése is régóta folyik.

Szakértelem – Az Atlantic közel 40 éve fejleszti elektromos fűtőeszközeit és méltán szerzett hírnevet magának minőségével és megbízhatóságával. Ennek eredményeként ma az Atlantic vezető szerepet tölt be a francia piacon. A termékek tervezése és fejlesztése Franciaországban folyik, és talán az egyetlen olyan márka, amely minden fűtési megoldást kínál.

Minőség – Atlantic minősége elismert  a szakemberek között. A termékeket több, mint 20 európai gyáregységben készítik magas minőségi követelményeknek megfelelően, így az Atlantic – Thermor gyárcsoport ma Franciaország egyik vezető gyára.

ATLANTIC márkanévvel az exportra szánt termékeket forgalmazzák, a THERMOR belpiaci márka. Sajnos itthon van egy kis keveredés a két márkanévvel, az alsó árkategóriában mindkét névvel találkozhatunk ugyanazon a terméken. Pl. a F129D széria megegyezik a Thermor Evidence 3 fűtőtesttel.)

5000+ ember dolgozik azon, hogy az Ön számára a legjobb megoldásokat és magas színvonalú szolgáltatást nyújtsanak minden egyes nap.

Akiket bővebben érdekel, kérem látogassa meg a csak francia Atlantic fűtőpanel, konvektor és radiátor választékát bemutató saját honlapunkat itt : ATLANTICBOLT.HU

Item added to cart.
0 items - Ft
Don`t copy text!