PHF - A FŰTÉSPROFI

Melyik a legjobb elektromos fűtőtest?

LEGJOBB ELEKTROMOS FŰTŐTESTEK A PHF SZERINT – MIT AJÁNLUNK ?

Legjobb elektromos fűtőpanel, melyik a legjobb elektromos fűtőtest?

Azt kijelenteni, hogy melyik a legjobb elektromos fűtőtest vagy fűtőpanel a Magyarországon is kapható választékból, nyilván nem lehet, hiszen a szempontok mindenkinél mások. Inkább mondok hármat, ami szerintem a legjobb a megfelelő területeken.

A választásban csak kicsit befolyásolt az ár: konvektorból azért van olcsóbban is nagyon jó kis mindentudó készülék, pl. az Atlantic F129D, de nincs távoli elérés!

Rövidesen (most 2019.05. van)  forgalomba kerül az Atlantic Altis Ecoboost WIFI, mely az ADAX WIFI tudásán felül még mozgásérzékelő segítségével alakítja és vezérli felül a fűtési programot, még gazdaságosabbá téve a használatot. Használat, tesztek után még erre visszatérünk:)

Mindhárom elektromos fűtőtestből választottam, konvektor, fűtőpanel és radiátor is szerepel a listán.  Méretezzen itt: KALKULÁTOR

3/1. ADAX NEO WIFI – konvektor

Tulajdonságok

Legjobb fűtőpanel, Adax Wifi, norbvég panelA legjobb elektromos konvektornál lehet elég, ha csak annyit mondunk, hogy a legjobb norvég fűtőpanel! Magyarországon a kitűnő és gazdaságos elektromos fűtőtest neve összeforrt a norvég származással és az Adax Neo Wifi a norvég panelek közül is a legfejlettebb.

Bár csak konvekciós fűtéssel melegít, esztétikus formája, fejlett termosztátja sok mindenért kárpótolja felhasználóját. Magyar nyelvű applikációval IOS vagy Android rendszerű telefonnal, táblagéppel bárhonnan ellenőrizhetjük és programozhatjuk működését, WIFI-s távoli eléréssel.

gyermekzár, IP24 védelem, ablaknyitás érzékelés, heti programozási képesség itt sem hiányozhat.

A függőlegesen felfelé áramló meleg levegő miatt viszont csak normál belmagasságú lakásokba javasoljuk használatát, és ott is inkább belső falas elhelyezéssel!

Használhatóság

Olyan vállalkozók irodája vagy üzlethelyisége, pl. ügyvédi iroda vagy magánorvosi rendelő, ahol az ügyfélforgalom nem állandó. A leegyeztetett időpontra az üzletfeleket kellemes meleg várja. Gyerekszoba, ahol a hőmérséklet bármikor ellenőrizhető. Nyaralók kedvelt fűtése, ahol nem látható előre a használat időpontja. Normál belmagasságú lakások.


3/2. ATLANTIC SOLIUS ECODOMO – fűtőpanel

Tulajdonságok

Legjobb elektromos fűtőpanel, Solius Ecodomo AtlanticLegjobb elektromos fűtőpanel nem véletlenül a Solius Ecodomo. Az elektromos fűtéstechnikában eltöltött 7 év után saját lakásunkban is ezzel a típusú fűtőpanellel fűtünk. Egy készülékben infrafűtés és konvekciós fűtés! Mivel a Solius Ecodomo belsejében nem a hagyományosan megszokott konvekciós (kerámiamagos alumínium lamellás) fűtőbetét van, hanem egy sötétsugárzó alumínium panel, így az elsődleges fűtés infrafűtés. Ami lényeges, hogy ez az infrafűtés nem az infrapanelek grafitmasszás vagy grafitszálas technológiájából keletkezik.

Egyszerű és természetes meleg hősugárzás jön létre. Mivel fali fűtőpanel, oldalról kapjuk a meleget, nem kellemetlenül fentről, mint a mennyezeti infrapaneleknél. Az elektromos energia másik része konvekciós fűtéssel alakul át meleggé a helyiségen belül, egyenletessé téve a hőmérsékletet.

Mivel a hőenergia az infrafűtés révén lenn marad, nem szükséges túlméretezni nagyobb belmagasságú lakások fűtését, mint a konvektoroknál.

A legjobb fűtőpanel vezérlése sem a megszokott. A már szinte kötelező szellőztetés érzékelő és gyermekzár mellett egy fotocellás mozgásérzékelő segíti a gazdaságos működést. Ezt a funkciót használva a termosztát fél óránként 1-1 C fokkal csökkenti a beállított komfort hőmérsékletet, míg ez el nem éri a – 3,5 fokot, így spórolva, amikor munkában vagyunk vagy épp alszunk. Amint mozgást érzékel a jelenlét érzékelő, a Solius Ecodomo azonnal a normál komfort hőmérsékletre vált.

Azok kedvence, akik nem szeretik a programtermosztátok bonyolult beállítását vagy nem fix program szerint élnek, mert a Solius mindig az adott használat szerint fűt és spórol.

Használhatóság

Bárhol kellemes a használata azoknak, akik szeretik a hagyományos fűtési élményt (cserépkályha pl.). Tudjuk, hogy honnan jön a meleg, ha fázunk, nyugodtan mellé húzódhatunk, míg egy konvektor semmi ilyen élményt nem ad, hiszen nem sugároz, csak meleg levegőt termel. Nagy belmagasságú lakások kötelező darabja, gazdaságos fűtés csak infrafűtéssel jön össze.

Bővebben a SOLIUS ECODOMO itt!


3/3.  ATLANTIC NIRVANA – radiátor

Tulajdonságok

legjobb elektromos radiátorSok vásárlónknak nem tetszik a Solius perforált acéllemezes külseje és elegánsabb, szebb formát szeretnének. Nekik tudjuk ajánlani a kecses és íves formájú, tiszta alumínium  villany radiátort. A Nirvana komoly nagyságú elektromos fűtőtest, hiszen a Solius teljesítményét a segítő perforálás hiányában csak nagy felületen tudja kellemes hőmérsékleten leadni.

A legjobb elektromos radiátor, az Atlantic Nirvana rendelkezik a Solius LCD programtermosztátos fűtőpanel minden jó tulajdonságával. Kiegészítve az infrafűtés és konvekciós fűtés duóját egy harmadik fontos elemmel, a hőtárolás képességével. A

Nirvana kompozit hőtároló lemeze arra szolgál, hogy egyenletessé tegye a fűtést, ezáltal a radiátor folyamatosan adja le a hőt, függetlenül a termosztát ki- és bekapcsolásától! (Figyelem: nem alkalmas vezérelt áramos használatra, nem 2 mázsás hőtárolós kályha)

Használhatóság

Nincs kötöttség, bármilyen lakás, nyaraló legjobb fűtésélményt adó és legkevesebbet fogyasztó, energiatakarékos fűtőtestje, magas esztétikai élmény mellett!


A fogyasztásról, fogyasztási rangsorról bővebben itt: FOGYASZTÁS


Item added to cart.
0 items - Ft
Don`t copy text!