PHF - A FŰTÉSPROFI

Szállítási információk

Szállítási információk

Szállítási díj

Szállítási díj minden fűtőkészülékre INGYENES!

(ha csak külön rendel valamilyen tartozékot (láb, konzol, törölközőszárító kar, szenzor, stb.), akkor szállítási díjat számolunk fel, melynek értéke általában bruttó 2000.-FT! Erről külön értesítést küldünk!


Szállítási idő információk a termékeknél

Mit is jelentenek a termékneveknél megadott kiszállítási idő adatok? (az ár összehasonlító oldalakban való megjelenés miatt nem pontos az infó)

1 nap – a termék raktáron van, a kiszállítás ideje függ a beérkezés idejétől illetve a megrendelések számától is. Ideális esetben – délelőtti rendelés – a termék már másnap a megrendelőnél van. Kiszállítási idő: 1-2 nap. (Ha sok a rendelés, akkor csúszhat harmadnapra)

3 nap – a termék magyarországi raktáron van valamelyik beszállítónknál, bekérés után azonnal küldjük. A tipikus kiszállítási idő 3-4 munkanap.

10 nap –  a termék nincs magyarországi raktáron, a folyamatos import miatt a várható kiszállítás 2 héten belül.

15 nap – a termék egyedi (pl. különleges színű) vagy az import az adott országból ritkább. A várható szállítás ilyenkor 2-4 hét!


Kiszállítás módja – Futárral

A raktárról szállítható termékeket a megrendelést követően 2-6 munkanap alatt kiszállítjuk. Készlethiány esetén a Vásárlóval felvéve a kapcsolatot, egyeztetjük a várható szállítási időt a beérkező kamionok függvényében.
A szállítás a GLS futárszolgálattal munkanapokon 8-20 óráig történik meg, a megrendeléskor leadott címre.

A GLS a csomag felvételekor email vagy SMS értesítést küld és általában másnap megtörténik a kiszállítás.
Ha a csomagon külsérelmi nyomokat talál, sérült, mindenképpen jelezze azt jegyzőkönyvön vagy ne vegye át!

Cégünk mindig sértetlen csomagolásban adja át a futárszolgálatnak a csomagot!
Figyelem: a futár nem köteles megvárni a csomag kibontását, csak a külső sérülésektől mentes kiszállításért felelős.
A szállítás minden esetben a rendelésen megadott házszámig történő kiszállításra vonatkozik. Az esetleges emeletre feljuttatást a szolgáltatás nem tartalmazza.
Csomag tartalmára vonatkozó reklamációt csak kárfelvételi jegyzőkönyv birtokában tudunk elfogadni, mert ilyenkor már a futár felelőssége az esetleges kár.

(Cégünktől sérülésmentesen veszik át a készülékeket, sőt az adott szállítási hely depójából is sérülésmentesen megy ki a csomag, ha nincs hozzá sérülési jegyzőkönyv. Azaz probléma esetén általában a kiszállító sofőr a hibás.)

Személyes átvétel az üzletünkben

Kérjük válasszon bemutatótermeink közül, melyikben szeretné átvenni a terméket nyitvatartási időben.
1158 Budapest, Pestújhelyi út 58.
4400 Nyíregyháza, Hunyadi utca 53.
4025 Debrecen, Hatvan utca 53.
3300 Eger, Vécseyvölgy utca 12.

Futárral előre utalva

A kiszállítás díja ebben az esetben ingyenes. Ilyenkor általában közvetlenül a központi raktárból küldjük a megrendelt terméket, így a szállítási idő külső raktáros terméknél rövidíthető!


 

Item added to cart.
0 items - Ft
Don`t copy text!