ADAX NEO NP04 400W fűtőpanel piros

ADAX NEO NP04 400W fűtőpanel piros

Adax Neo Np piros fűtőpanel

ADAX NEO NP04 400W fűtőpanel piros

70. 000 Ft (Bruttó)

In stock

70. 000 Ft (Bruttó)

ADAX NEO NP04 norvég elektromos fűtőpanel 400W – piros

Teljesítmény: 400 Watt

Áramfelvétel: 1,74 A

Szélesség: 48,6 cm –  magasság: 37 cm mélység: 8,5 cm

Fűthető légtérfogat: max. 11 m3 (átlagos hőszigetelés)

Fűthető  alapterület: 2-4 m2  (normál belmagasság)

Termosztát: digitális, heti programozhatóság, ablaknyitás érzékelés

Érintésvédelem: IP20 (fürdőszobában nem használható)

Bekötés módja: dugaljba dugva vagy a fűtőpanel mögött “direkt”

Tartozékok: falikonzol, 120 cm hálózati kábel dugvillával szerelve

Szín: piros (választható egyéb színekről lentebb olvashat)

Garancia: 5 év garancia

adax
Cikkszám: adaxnppiros07 Kategória:

Leírás

Adax Neo NP04 400W norvég fűtőpanel piros részletesen

ADAX NEO NP 04 piros 400W norvég elektromos fűtőpanel

Fűtési mód: konvekciós (hőáramlásos) fűtési mechanizmus

Fűtőbetét: X keresztmetszetű, kerámiamagos, bordás alumínium ötvözet

Üzemeltetés: egy fázisról, normál 230V hálózatról üzemeltethető

Ajánlott elhelyezés:  a falon rögzítve, a padlótól 10-20 cm magasan, csak vízszintesen!!  (a doboz belső oldalán felfúrási sablont is talál az elhelyezéshez)

Mobil elhelyezés: opcionálisan választható lábakkal (2013P)


Általános leírás:

A piros Adax Neo NP04 elektromos fűtőpanel műszaki és esztétikai tartalma is tükrözi a magas színvonalú skandináv mérnöki precizitást.  Az Adax NEO használói nemcsak fűtőpanellel büszkélkedhetnek, hanem azzal is, hogy a digitális vezérlés és a kiváló hatásfok révén a mai fűtőpanelek között az Adax Neo az egyik leggazdaságosabb üzemeltetést biztosítja. 2008-as dizájndíj nyertese is!

Az Adax Neo NP04 400W piros fűtőpanel digitális kijelzőjű  termosztátját egy hetes ciklusban előre beprogramozhatja minden napra. Amikor munkába megy, biztosan nem felejti el levenni a hőfokot, este pedig az előre bemelegített lakásba érkezhet haza.

beépített digitális programtermosztát folyamatosan ellenőrzi a fűtendő helyiség hőmérsékletét és szavatolja a program hatékony energiafelhasználását. Érdemes kihasználni a vezérlő adta takarékossági lehetőségeket!

Használatával 15-20% energiamegtakarítás is elérhető egy egyszerű mechanikus termosztátos konvektorhoz képest. (ADAX VP10 KT széria pl.). A kezelőgombok (4 db)  a panel oldalán, rejtve helyezkednek el.


Fogyasztási teszt: FŰTŐPANEL FOGYASZTÁS PROGRAMTERMOSZTÁTTAL


A fűtőpanel kizárólag függőleges falra szerelhető!  Nem szerelhető mennyezetre, padlóra vízszintes felületekre. A panelek könnyűek, átlagosan 4-8 kg-osak, így semmilyen falanyagra rögzítésük nem okoz gondot.

A norvég fűtőpanelek hátrafelé (előre sem) nem sugároznak, így fa vagy látszólag gyúlékony felületre is szerelhetőek.


BŐVEBBEN A NORVÉG PANELEKRŐL SAJÁT HONLAPUNKON:  ADAXFUTES.HU


Az ADAX NEO NP04 400W piros fűtőpanel gazdaságos működése, fogyasztása

Egyesíti és teljesíti a gazdaságos működés és a modern esztétikai megjelenés által támasztott követelményeket. Az Adax NEO NP04 400W piros fűtőpanel használói nemcsak egy gyönyörű, minden enteriőrbe kiválóan illeszkedő nem szokványos fűtőpanellel büszkélkedhetnek, hanem azzal is, hogy a digitális vezérlés és a kiváló hatásfok révén a mai fűtőpanelek között az egyik  leggazdaságosabb készüléket használják.

Hagyományos 230 V hálózati feszültségről üzemeltethető, a fűtőpanelben egy egyedi fémösszetételű lamellás és “X” keresztmetszetű fűtőbetét és egy elektronikus vezérlés van, melyeknek köszönhetően a fűtőpanel képes a legkorszerűbb gázüzemű fűtésrendszerek üzemeltetési költségét közelíteni.

Tapasztalataink szerint egy helyesen méretezett fűtőpanel 22 C° -os szobahőmérséklet esetén, a fűtési időszakban 1 nap (24 óra) alatt kb. 6-8 órát működik, azaz pl. egy 1000W-os készülék napi energiafelvétele (fogyasztása) max. 8 kWh.

Alkalmazási terület

Mivel az Adax Neo NP04 piros norvég fűtőpanel által elkészített meleg levegő közvetlenül felfelé áramlik – nem úgy, mint pl. a GLAMOXNÁL – , ezért függöny alá és hideg külső falra nem javasolt az elhelyezése!

Ablak alatti vagy külső falon történő elhelyezésnél kiáramló levegő ahogy elhalad a hideg felület előtt, már elveszti hőenergiájának jó részét! Igaz, hogy az ablak nem lesz párás, de a fűtés sem lesz túl hatékony, a levegő visszahűl, mielőtt a szoba belsejébe érne. 


Brand

ADAX - a norvég fűtőpanelek fő gyártója

Az ADAX és Glamox fűtőpaneleket az 1943-ban alapított Otterlei csoporthoz tartozó Adax AS gyártja. A cégcsoport 1960 óta gyárt elektromos fűtőtesteket, az Adax, a Glamox és a Norel fűtőpanelek a brand 3 legnagyobb termékcsaládja. Az Adax gyár 60 km-re található OslótólSvelvik városában. Az Otterlei csoport 100%-ban norvég tulajdonban lévő konszern, amely műszaki fejlesztések és innovációk terén piacvezetők Norvégiában. Az Adax AS termékek gyártása és tervezése a svalviki központban, az európai logisztika pedig a litvániai /Panavezys/központban zajlik. A világszerte közel 30 országban jelenlevő cég termékeit immáron 8-ik éve a PHF is forgalmazza Magyarországon. A gyártó termékpalettájáról egységesen elmondható, hogy a letisztult északi design, az egyszerű kezelhetőség, a folyamatos innovációk és az egyedülálló garanciális feltételek emelik ki a Skandináv gyártók közül. http://www.adax.no/
adax

További információk

Tömeg3.4 kg
Méretek48.6 × 37 × 8.5 cm
TELJESÍTMÉNY (Watt)

IP VÉDELEM

TERMOSZTÁT FAJTÁJA

GYÁRTÓ

VÁRHATÓ SZÁLLÍTÁSI IDŐ

Ajánlatkérés

Az áruházban feltüntetett árak egyedi árak és általában 1 db fűtőtest megrendelésére érvényesek.
Kérjük, hogy nagyobb tételes vásárlás esetén kedvezmény kérésére írjon nekünk (akciós termékekre általában nincs plusz kedvezmény): ajanlat (kukac) futesprofi.hu !
Tervezési segítség kérésekor használja ajánlatkérő űrlapunkat: AJÁNLATKÉRÉS
A válaszunkban megadott kedvezményt rendeléskor írja majd be a megjegyzés rovatba az email dátumával együtt és a webshop által visszaigazolt ártól függetlenül az ajánlati áron fogunk szállítani!
Fűtésméretezés
Használja fűtésméretező kalkulátorunkat a rendelés előtt: KALKULÁTOR   vagy keressen elérhetőségeinken a megfelelő méretű fűtőtest meghatározásához!
  Köszönjük a fűtésprofi webshop nevében!
Don`t copy text!