PHF - A FŰTÉSPROFI

ADAX NEO NP14 1400W fekete fűtőpanel

80. 000 Ft (Bruttó)

ADAX NEO NP14 norvég elektromos fűtőpanel 1400W – fekete

Teljesítmény: 1400 Watt

Áramfelvétel: 6,1 A

Szélesség: 104,8 cm –  magasság: 37 cm mélység: 8,5 cm

Fűthető légtérfogat: max. 40 m3 (átlagos hőszigetelés)

Fűthető  alapterület: 12-14 m2  (normál belmagasság)

Termosztát: digitális, heti programozhatóság, ablaknyitás érzékelés

Érintésvédelem: IP20 (fürdőszobában nem használható)

Bekötés módja: dugaljba dugva vagy a fűtőpanel mögött “direkt”

Tartozékok: falikonzol, 120 cm hálózati kábel dugvillával szerelve

Szín: fekete (választható egyéb színekről lentebb olvashat)

Garancia: 5 év garancia

adax

Leírás

Adax Neo NP14 norvég fűtőpanel fekete részletesen

ADAX NEO NP 14 fekete fűtőpanel fűtési módja: konvekciós (hőáramlásos) fűtési mechanizmus

Fűtőbetét: X keresztmetszetű, kerámiamagos, bordás alumínium ötvözet

Üzemeltetés: egy fázisról, normál 230V hálózatról üzemeltethető

Ajánlott elhelyezés:  a falon rögzítve, a padlótól 10-20 cm magasan, csak vízszintesen!!  (a doboz belső oldalán felfúrási sablont is talál az elhelyezéshez)

Mobil elhelyezés: opcionálisan választható lábakkal


Egyéb színek rendelése

Ha nem a 4 alapszín valamelyikét választja (fehér, fekete, szürke, piros), amelyeket külön termékként rendelhet, hanem a további 10 alapáras vagy az egyéni RAL skála alapján választ ADAX NEO NP norvég fűtőpanelt, akkor válassza az ADAX NEO kategóriában a “SZÍNES” terméket. Ott OPCIÓ az egyedi színek rendelése!


Letölthető  HASZNÁLATI UTASÍTÁS (a szövegre kattintva )


Általános leírás:

A fekete Adax Neo NP14 műszaki és esztétikai tartalma is tükrözi a magas színvonalú skandináv mérnöki precizitást.  Az Adax NEO használói nemcsak fűtőpanellel büszkélkedhetnek, hanem azzal is, hogy a digitális vezérlés és a kiváló hatásfok révén a mai fűtőpanelek között az Adax Neo az egyik leggazdaságosabb üzemeltetést biztosítja. 2008-as dizájndíj nyertese is!

Az Adax Neo NP14 1400W fekete  fűtőpanel digitális kijelzőjű  termosztátját egy hetes ciklusban előre beprogramozhatja. Amikor munkába megy, biztosan nem felejti el levenni a hőfokot, este pedig az előre bemelegített lakásba érkezhet haza.

beépített digitális programtermosztát folyamatosan ellenőrzi a fűtendő helyiség hőmérsékletét és szavatolja a program hatékony energiafelhasználását. 
Érdemes kihasználni a vezérlő adta takarékossági lehetőségeket, ugyanis ezekkel 15-20% energiamegtakarítás is elérhető egy egyszerű mechanikus termosztátos konvektorhoz képest. (ADAX VP10 KT széria pl.).

Ha több helyiséget szeretnénk fűteni, akkor sem kell központi rendszerben gondolkodni, mert minden különböző funkciójú helyiségben a használathoz szükséges  optimális hőmérsékletet tudjuk garantálni, ráadásul egymástól függetlenül.
A kezelőgombok (4 db)  a panel oldalán, rejtve helyezkednek el.

A fűtőpanel kizárólag függőleges falra szerelhető!  Nem szerelhető mennyezetre, padlóra vízszintes felületekre és főleg nem állítva, ha nincs elég hely!.  A panelek könnyűek, átlagosan 4-8 kg-osak, így semmilyen fal  anyagra rögzítésük nem okoz gondot.

Hátrafelé nem sugároznak, így fa felületre is szerelhetőek.


BŐVEBBEN A NORVÉG PANELEKRŐL SAJÁT HONLAPUNKON:  ADAXFUTES.HU


Az ADAX NEO NP14 1400W fekete fűtőpanel gazdaságos működése, fogyasztása

Gazdaságos működés, modern esztétikai megjelenés.

Az Adax NEO NP14 1400W fekete fűtőpanel használói nemcsak egy gyönyörű, minden enteriőrbe kiválóan illeszkedő nem szokványos fűtőpanellel büszkélkedhetnek, hanem azzal is, hogy a digitális vezérlés és a kiváló hatásfok révén a mai fűtőpanelek között a leggazdaságosabb üzemeltetést szavatolja.

Egyfázisú 230 V hálózati feszültségről üzemeltethető (néhány darab használata esetén), a fűtőpanelben egy egyedi fémösszetételű lamellás és “X” keresztmetszetű fűtőbetét és egy elektronikus vezérlés van, melyeknek köszönhetően a fűtőpanel képes a legkorszerűbb gázüzemű fűtésrendszerek üzemeltetési költségét közelíteni.

Tapasztalataink szerint egy helyesen méretezett fűtőpanel 22 C° -os szobahőmérséklet esetén, a fűtési időszakban 24 óra alatt kb.6-8 órát működik, azaz pl. egy 1000W-os készülék napi energiafelvétele (fogyasztása) max. 8 kWh.

Alkalmazási terület

Mivel az Adax Neo fekete norvég fűtőpanel által elkészített meleg levegő közvetlenül felfelé áramlik – nem úgy, mint pl. a GLAMOXNÁL – , ezért függöny alá és hideg külső falra nem javasolt az elhelyezése!

Ablak alatti vagy külső falon történő elhelyezésnél kiáramló levegő ahogy elhalad a hideg felület előtt, már elveszti hőenergiájának jó részét! Igaz, hogy az ablak nem lesz párás, de a fűtés sem lesz túl hatékony, a levegő visszahűl, mielőtt a szoba belsejébe érne. 


Brand

ADAX - a norvég fűtőpanelek fő gyártója

Az ADAX és Glamox fűtőpaneleket az 1943-ban alapított Otterlei csoporthoz tartozó Adax AS gyártja. A cégcsoport 1960 óta gyárt elektromos fűtőtesteket, az Adax, a Glamox és a Norel fűtőpanelek a brand 3 legnagyobb termékcsaládja. Az Adax gyár 60 km-re található OslótólSvelvik városában. Az Otterlei csoport 100%-ban norvég tulajdonban lévő konszern, amely műszaki fejlesztések és innovációk terén piacvezetők Norvégiában. Az Adax AS termékek gyártása és tervezése a svalviki központban, az európai logisztika pedig a litvániai /Panavezys/központban zajlik. A világszerte közel 30 országban jelenlevő cég termékeit immáron 8-ik éve a PHF is forgalmazza Magyarországon. A gyártó termékpalettájáról egységesen elmondható, hogy a letisztult északi design, az egyszerű kezelhetőség, a folyamatos innovációk és az egyedülálló garanciális feltételek emelik ki a Skandináv gyártók közül. http://www.adax.no/
adax

További információk

Tömeg6.5 kg
Méretek104.8 × 37 × 8.5 cm
TELJESÍTMÉNY (Watt)

IP VÉDELEM

TERMOSZTÁT FAJTÁJA

GYÁRTÓ

VÁRHATÓ SZÁLLÍTÁSI IDŐ

ADAX NEO NP14 1400W fekete fűtőpanel
80. 000 Ft (Bruttó)
Don`t copy text!