BEHA PV20 WiFi 2000W norvég fűtőpanel

BEHA PV20 WiFi 2000W norvég fűtőpanel

Beha PV wifi norvég fűtőpanel

BEHA PV20 WiFi 2000W norvég fűtőpanel

71. 000 Ft (Bruttó)

In stock

71. 000 Ft (Bruttó)

BEHA PV20 2000w WIFI  norvég elektromos fűtőpanel távoli eléréssel

Teljesítmény:  2000 W

Méret: 143 cm x 40 cm x 8,3 cm (szélesség x magasságxmélység)

Áramigény: 8,7 Amper

Fűthető szobaméret: 15-20 m2 (átlagos belmagasság és hőszigetelés esetén)

Garancia: 5 év cseregarancia

Fűtési mechanizmus: konvekciós, “X” keresztmetszetű alumínium fűtőbetét

Védettség, szigetelés: kettős, IPX4fürdőszobában is használható

Tartozék:  fali konzol és dugvillával szerelt hálózati kábel (140 cm hosszú)

Termosztát, kijelző: a fűtőpanel a padlóra vetíti a beállított hőmérsékletet, okostelefonon programozható

Ajánlott telepítési (felszerelési ) magasság: 12-20 cm a padlószinttől!

beha
Cikkszám: behapv01 Kategória:

Leírás

BEHA PV20 WiFi 2000W norvég fűtőpanel

BEHA PV20 WiFi 2000W norvég fűtőpanel esetén is a norvég minőség és gyártási normák pedig garantálják azt, hogy a BEHA elektromos fűtőtest biztonságosan és kiszámítható módon biztosítsa a meleget a fűtendő helyiségben, a lehető legegyszerűbb módon, könnyű kezelhetőséggel, és közel 100% hatásfokkal!

A fűtőtest rendelkezik beépített termosztáttal, melyen egyszerűen beállítható a kívánt hőmérséklet és a készülék ezt fogja garantálni a fűtendő helyiségben. A BEHA WIFI norvég fűtőpanel felszerelést követően azonnal használatra kész. Nem okoz gondot a beállítás idős embereknek, gyerekeknek sem, továbbá a biztonság növelése érdekében a gyár ingyenesen biztosítja a termosztát takaró lapkát.

Manuális (tekerős) projektoros termosztát elektronikus vezérléssel, WIFI távoli eléréssel – figyelem: az applikáció angol nyelvű, de a készülék használható a hagyományos módon is, manuálisan, tekerős termosztáttal.

A beállított hőmérséklet a WIFI elérésnek köszönhetően távolról (okostelefonnal) is állítható!


A BEHA fűtőpanelek saját honlapja: BEHA FŰTÉSEK


Minden BEHA PV20 WIFI fűtőpanel IP 24-es védettséggel rendelkezik, ami a vízmentesség tekintetében a „fröccsenő víz ellen védett kategória.

Ennek alapján használható a készülék minden egyéb ráfordítás nélkül fürdőszobákban, zuhanyzókban, vizes helyiségekben, azonban vízsugárnak kitenni nem szabad.

Felszerelés és bekapcsolás után a készülék a padlóra vetíti a hőmérséklet-beállítást, és ez a vetítés 20 másodperc után kikapcsol. Ezt követően a fűtőpanel garantálja a fűtendő helyiségben a beállított hőmérsékletet.

A Beha PV fűtőpanelek magassága 40 cm, a hossz pedig a teljesítmény függvényében változik. A panelek hálózati bekötése dugvillával szerelt saját kábelével oldható meg. Ha új építésről van szó, célszerű úgy kialakíttatni a panelhez futó vezetékeket, hogy azokból semmi se látszódjon. A panel a környezetbe simul, diszkréten megbújik bármilyen környezetben.

A BEHA PV20 WIFI 2000W fűtőpanelt önálló fűtésre ajánljuk falra szerelt kivitelben. Az ERP kompatibilis norvég panel tartozéka a szerelőkeret (falikonzol), de a konzol rögzítéséhez szükséges csavarok nincsenek a csomagban, ennek beszerzése a fal anyagától függően a felhasználó feladata.

A norvég BEHA gyár 1912 óta gyárt elektronikai termékeket.

Brand

BEHA norvég fűtőpanel gyár

Több, mint 100 év tapasztalat! A BEHA fűtőpaneleket a norvégiai Porsgrunn városában gyártják. A gyár 1912 óta elektronikai termékeket gyárt, jelenleg 10 millió terméket évente. 1912-ben az első elektromos fűtőkészülék hasonlított a mai kisméretű kályhákra, elektromos ellenállásos fűtőbetét szolgáltatta a meleget. Később konyhai gépekkel bővült a termékpaletta, mindezek mellett húzóágazat az elektromos fűtőpanelek gyártása. A fűtőpanelek 2014-ben megújultak, 2016-ban a vezérlések és termosztátok terén történtek fejlesztések. A termék esztétikus, strapabíró csomagolásban jut el a végfelhasználóhoz.
beha

További információk

Tömeg8.6 kg
Méretek143 × 40 × 8.3 cm
IP VÉDELEM

TELJESÍTMÉNY (Watt)

TERMOSZTÁT FAJTÁJA

GYÁRTÓ

VÁRHATÓ SZÁLLÍTÁSI IDŐ

Ajánlatkérés

Az áruházban feltüntetett árak egyedi árak és általában 1 db fűtőtest megrendelésére érvényesek.
Kérjük, hogy nagyobb tételes vásárlás esetén kedvezmény kérésére írjon nekünk (akciós termékekre általában nincs plusz kedvezmény): ajanlat (kukac) futesprofi.hu !
Tervezési segítség kérésekor használja ajánlatkérő űrlapunkat: AJÁNLATKÉRÉS
A válaszunkban megadott kedvezményt rendeléskor írja majd be a megjegyzés rovatba az email dátumával együtt és a webshop által visszaigazolt ártól függetlenül az ajánlati áron fogunk szállítani!
Fűtésméretezés
Használja fűtésméretező kalkulátorunkat a rendelés előtt: KALKULÁTOR   vagy keressen elérhetőségeinken a megfelelő méretű fűtőtest meghatározásához!
  Köszönjük a fűtésprofi webshop nevében!
Don`t copy text!