PHF - A FŰTÉSPROFI

BVF H-MAT 100W/m2 – 12,0 m2 fűtőszőnyeg 1200W

94. 000 Ft (Bruttó)

BVF H-MAT 100W/m2 – 12,0 m2 fűtőszőnyeg 1200W

Összes teljesítmény: 1200 w
Hosszúság: 24,0 fm, 0,5 m széles öntapadó hálón
Teljesítmény: 100 W/m2
Kábel típusa: dupla szigetelésű, földelt fűtőkábel
Feszültség: 230V
Kábelek közti távolság: 112 mm
Kábel átmérő: 3,6 mm
Fűtőszál szigetelése: fluoropolimer
Külső burkolatszigetelés: PVC
Rögzítés: öntapadó felület
Csatlakozó vezeték (hideg vég): 2,5 m , kéteres+föld
Csomagolás: karton doboz
Javasolt termosztát: BVF 701, Heato8,9, Heato Box 
Elektroszmog: Árnyékolt, elektroszmog mentes

Garancia: 10 év

bvf

Leírás

BVF H-MAT 100W/m2 – 12,0 m2 elektromos fűtőszőnyeg 1200W

A BVF H-MAT 100W/m2 12,0 m2-es 1200w teljesítményű elektromos fűtőszőnyeg alkalmas közvetlen a csemperagasztóba történő beágyazásra is, nem okoz padlószint emelkedést

Elegendően vastag aljzatkiegyenlítő rétegbe (mely biztosítja a hőeloszlást a fűtőkábelek között)  ágyazva alkalmazható padlószőnyeg, műgyanta, pvc és egyéb ragasztott burkolatok fűtésre is.

A BVF H-MAT továbbfejlesztett fűtőeleme két darab  fűtőszálat tartalmaz melyek keresztmetszete mindössze 0,5 mm. A fűtőszálak élettartalma a kéteres kialakításnak köszönhetően hosszabb, mint a hagyományos fűtőkábeleké, kivitelezése gyorsabb és egyszerűbb az egy oldalon történő csatlakoztatásnak köszönhetően.

Akár új építés, akár csak egy burkolat csere alkalmával is könnyedén kivitelezhető!

Méretek: 1-12 m2


Elektromos padlófűtésekről önálló honlapunk: PADLÓFŰTÉSEK


Miért válasszon BVF elektromos padlófűtést?

Az elektromos padlófűtési rendszerek beruházási és kiépítési költsége jóval a hagyományos fűtésrendszerek alatt marad és a biztosított egyenletes hősugárzás maximális komfortérzetet biztosít
Kihasználja az aljzat hőtároló képességét, így kikapcsolt állapotban is biztosított a kellemes hőérzet.

A hőszigetelés felett – mint a csöves padlófűtésnél – az aljzatbetonban is elhelyezhető, így nem probléma, ha a későbbiekben vegyes burkolatot (kerámia, laminált parketta) használ.

Közvetlenül a csempe alatt a ragasztóban elhelyezve pedig a legvékonyabb utólagos padlófűtést adja.


Figyelem! Ez a padlófűtés sem működik gazdaságosan a rétegrendben elhelyezett megfelelő vastagságú lépésálló hőszigetelés nélkül! Ellenőrizze!


Felhasználási területei széles körűek, az alacsony beépítési magasságnak köszönhetően ideális választás komfortérzet javítására, vagy meglévő fűtésrendszerének teljes kiváltására

Programozható vezérléssel kombinálva a helyiségek funkciójuknak megfelelően, időben és hőmérsékletben is önállóan szabályozhatóak. Ez önmagában is akár 20-30% energiamegtakarítást eredményezhet.


Fűtőszőnyeg használati utasítása és telepítési útmutató: használati utasítás megtekintés


Brand

BVF

BVF - Nagykereskedelem A BVF-CALEO szakemberei és mérnökei komplexen vizsgálják az épület energetikai paramétereinek és a fűtésrendszer elemeinek kapcsolatát, nem csupán termékeink értékesítését végzik, sokkal inkább rendszereket alkotnak. Központi bemutatótermünkben egyedi és széleskörű tájékoztatást kaphat a fűtési rendszerek működéséről, kialakításáról és a várható költségekről, működés közben tapasztalhatja meg fűtésrendszereink előnyeit. Emellett örömmel válaszolunk a felújítás vagy építés közben felmerülő épület energetikát érintő kérdésekre, méretezzük az esetlegesen szükséges napelem rendszer teljesítményét. Tervező és kivitelező csapataink világszerte minden esetben a legmagasabb színvonalon és rövid határidőkkel állnak minden tisztelt ügyfelünk rendelkezésére a tervezéstől a kivitelezésig.

MINŐSÉG ÉS TANÚSÍTVÁNYOK

Miért hosszabb a BVF-CALEO termékek garancia ideje akár 8 évvel más gyártókhoz képest?Termékeink megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek, szabványoknak. A gyártó üzemek ISO 9001 szabvány szerint a legmagasabb minőség ellenőrzés mellett működnek a legkorszerűbb anyagok felhasználásával. Kimagasló minőségű termékeink rendelkeznek minden az EU területén szükséges tanúsítvánnyal.

KÖRNYEZET ÉS FENNTARTHATÓSÁG

Az épületekre vonatkozó szigorodó előírások és szabványok a technológia folyamatos változását, fejlődését vonják maguk után. Az innováció a fűtéstechnikában is a jövőbeni fenntarthatóság érdekében zajlik, a minél kisebb energiafelhasználás kisebb költségekkel, kisebb környezet terheléssel jár. Építkezzen tudatosan és szakítson a hagyományos környezetszennyező megoldásokkal. A megújuló energiaforrások alkalmazása és az energiaáraktól való függetlenedés közös célunk világszerte.A BVF-CALEO rendszerei és termékei megújuló energiaforrásokkal kombinálhatók.
bvf

További információk

Tömeg8 kg
Méretek2400 × 50 × 0.4 cm
GYÁRTÓ

VÁRHATÓ SZÁLLÍTÁSI IDŐ

TELJESÍTMÉNY (Watt)

TERMOSZTÁT FAJTÁJA

BVF H-MAT 100W/m2 fűtőszőnyeg
BVF H-MAT 100W/m2 – 12,0 m2 fűtőszőnyeg 1200W
94. 000 Ft (Bruttó)
Don`t copy text!