PHF - A FŰTÉSPROFI

BVF NG 500W standard infrapanel – fehér, alukeret

50. 000 Ft (Bruttó)

BVF NG 500W infrapanel, fehér alumínium kerettel

Teljesítmény: 500W

Méret: 600 x 900 x 30 mm

Használhatóság: 3-5 m2 fűtésére (normál belmagasságú és átlagos hőszigetelésű helyiségnél, fürdőszobánál kevesebb)

Felület: Fehér (tisztítható) – hőmérséklet: 95 -110 °C

Hátlap: teljes felületű alumínium – Feszültség: 230V

Problémás hőszigetelés helyett hővisszaverő fólia van az alu lemez alatt!

Túlmelegedés védelem: Ötszörös elektronikus P5

Védelmi besorolás: IP44 ( vizes helyiségekben is)

Csatlakozó vezeték: 2,5 m + szabvány dugvilla

Rögzítés: Fali és mennyezeti konzol

Tartozék: felfogató csavarok, sablon a fúráshoz

Keret: fehér (alumínium)

Garancia: 5 év

bvf

Leírás

BVF NG 500W Slim infrapanel – fehér, alukeret

A BVF NG 500W infrapanel  60x90cm-es 500W-os beltéri felhasználásra.

Kis mérető helyiségek fűtésére alkalmas, fürdőszobában, irodákban vagy akár zónafűtésként egyedi munkaállomások fűtésére.

Gyári rögzítő konzolja alkalmassá teszi fal és mennyezeti rögzítésre is. A csomagolás tartalmaz minden a beépítéshez szükséges rögzítő elemet és konzolt. A helyes teljesítmény méretezéssel kapcsolatban vegye fel a kapcsolatot szakembereinkkel.

Mobil kivitelhez vásárolja meg a kategóriában található alumínium lábat! És ne feledje: az infrapanelben nincs vezérlés (termosztát)! A gazdaságos üzemeltetéshez mindenképp szükséges termosztátos dugalj, vagy rendszerbe építve valamilyen egyéb fali termosztát!


Infrapanelekről bővebben a honlapunkon itt: INFRAPANELEK


P5 TECHNOLÓGIA

A BVF NG Series infrapanel családja egyedülálló 5 pontos vezérlő elektronikája és szabadalmaztatott Graphit-polyimide fűtőeleme maximális hatásfokot, biztonságos üzemeltetést biztosít. A fejlesztésnek köszönhetően az elavult kristályszemcse felületű infrapanelek ideje lejárt.

IP44, FÜRDŐSZOBÁBAN IS

Fix bekötés esetén IP64!

A BVF PREMIUM újgenerációs infrapanelek megfelelnek a legmagasabb minőségi és érintésvédelmi követelményeknek. Alkalmazásuk tartósan vizes, párás körülmények között is biztonságos.


Infrafűtésekről bővebben külön honlapunkon: INFRAFŰTÉSEK, INFRAPANELEK


 GRAPHIT-POLYIMID FŰTŐBETÉT

Nem okoz túlmelegedést és meghibásodást a csomósodó grafit massza. Az új generációs infrapanelek gyártása során nano-technológiás eljárást és hőkamrás kezelést alkalmazunk. Az így kapott Graphit-Polyimid fűtőbetét minden eddiginél üzembiztosabb extrém körülmények között is, hőleadása egyenletesebb.

A BVF NG 500 w infrapanelek ideális megoldást nyújtanak nehezen vagy nem kifűthető terekben, ahol időszakos vagy zónásított komfort növelésre van szükség.

Figyelem: Ha szükséges, rendelés előtt egyeztessen a méretezésről az ajanlat (kukac) futesprofi.hu emailcímen vagy munkaidőben a 30/995 2237-es számon!!!

Brand

BVF

BVF - Nagykereskedelem A BVF-CALEO szakemberei és mérnökei komplexen vizsgálják az épület energetikai paramétereinek és a fűtésrendszer elemeinek kapcsolatát, nem csupán termékeink értékesítését végzik, sokkal inkább rendszereket alkotnak. Központi bemutatótermünkben egyedi és széleskörű tájékoztatást kaphat a fűtési rendszerek működéséről, kialakításáról és a várható költségekről, működés közben tapasztalhatja meg fűtésrendszereink előnyeit. Emellett örömmel válaszolunk a felújítás vagy építés közben felmerülő épület energetikát érintő kérdésekre, méretezzük az esetlegesen szükséges napelem rendszer teljesítményét. Tervező és kivitelező csapataink világszerte minden esetben a legmagasabb színvonalon és rövid határidőkkel állnak minden tisztelt ügyfelünk rendelkezésére a tervezéstől a kivitelezésig.

MINŐSÉG ÉS TANÚSÍTVÁNYOK

Miért hosszabb a BVF-CALEO termékek garancia ideje akár 8 évvel más gyártókhoz képest?Termékeink megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek, szabványoknak. A gyártó üzemek ISO 9001 szabvány szerint a legmagasabb minőség ellenőrzés mellett működnek a legkorszerűbb anyagok felhasználásával. Kimagasló minőségű termékeink rendelkeznek minden az EU területén szükséges tanúsítvánnyal.

KÖRNYEZET ÉS FENNTARTHATÓSÁG

Az épületekre vonatkozó szigorodó előírások és szabványok a technológia folyamatos változását, fejlődését vonják maguk után. Az innováció a fűtéstechnikában is a jövőbeni fenntarthatóság érdekében zajlik, a minél kisebb energiafelhasználás kisebb költségekkel, kisebb környezet terheléssel jár. Építkezzen tudatosan és szakítson a hagyományos környezetszennyező megoldásokkal. A megújuló energiaforrások alkalmazása és az energiaáraktól való függetlenedés közös célunk világszerte.A BVF-CALEO rendszerei és termékei megújuló energiaforrásokkal kombinálhatók.
bvf

További információk

Tömeg5.8 kg
Méretek60 × 90 × 3 cm
GYÁRTÓ

IP VÉDELEM

VÁRHATÓ SZÁLLÍTÁSI IDŐ

TELJESÍTMÉNY (Watt)

TERMOSZTÁT FAJTÁJA

bvf ng 500w infrapanel
BVF NG 500W standard infrapanel – fehér, alukeret
50. 000 Ft (Bruttó)
Don`t copy text!