PHF - A FŰTÉSPROFI

BVF SX 28W/m-45,4 m kültéri fűtőkábel 1270W

40. 600 Ft (Bruttó)

BVF SX 28W/m-45,4 m kültéri fűtőkábel 1270W

Teljesítmény: 28 W/fm

Összteljesítmény: 1270 W

Teljes hossz: 45,4 fm

Hálózati feszültség: 230V

Kábel típusa: dupla szigetelésű, földelt fűtőkábel

Kábelek közti minimális távolság: 50 mm

Kábel átmérő: 7,6 mm

Fűtőszál szigetelése: XPLE

Külső burkolatszigetelés: PE és PVC

Rögzítés: rögzítő szalag vagy acélháló

Csatlakozó vezeték: 10 fm , kéteres + föld

Csomagolás: dob

Elektroszmog: árnyékolt, elektroszmog mentes

Tanúsítványok: CE , UL, GOST

GARANCIA: 10 év

bvf

Leírás

BVF SX-28 elektromos kültéri fűtőkábel – megoldás a gépkocsi feljárók hó és jégmentesítésére

Kültéri fűtőkábel – BVF SX –  biztonságos közlekedés rossz időjárási viszonyok közt is, minden burkolathoz!

A BVF SX Snow Defrost kültéri fűtőkábelek járdák, rámpák, gépkocsi felhajtók hó- és jégolvasztásra alkalmasak.
Többszörös szigetelésüknek köszönhetően szélsőséges időjárási viszonyok között és állandóan nedves közegben sem károsodnak. Gazdaságos és hatékony üzemeltetésükhöz hőmérséklet- és csapadékérzékelő termosztát javasolt. Lerakás rögzítőszalaggal vagy betonacél háló segítségével.

A javasolt fűtési teljesítmény burkolattól függően változhat, a teljesítmény méretezéshez kérje szakembereink ingyenes segítségét. (ajanlat(kukac) futesprofi.hu)

KÖNNYŰ MŰKÖDTETÉS

A relatív nagy beépített teljesítmény ellenére a kültéri fűtések üzemeltetési költsége elenyésző. Ennek oka, hogy a burkolatokat nem fűtjük, mindössze fagyhatár fölé hozzuk a felületi hőmérsékletet. A BVF kültéri termosztátok ráadásul csak akkor kapcsolják be a rendszert ha a fagyveszély mellett nedvesség is jelen van.

KARBANTARTÁSMENTES HASZNÁLAT
A BVF SX kültéri fűtőkábel nem igényel karbantartást sem garanciális felülvizsgálatokat. Kiválóan viselik a pontszerű terheléseket melyet egy nagyobb jármű okoz a burkolaton. Többszörös elektromos szigetelésüknek köszönhetően az üzemeltetés tartósan nedves környezetben is biztonságos. Várható élettartama minimálisan 40-50 év a BVF fűtőkábelekre jellemző kéteres kialakításnak köszönhetően.

TALAJSZENZOR FONTOSSÁGA

A kültéri burkolatfűtések legfontosabb eleme a beépített talajszenzor, mely egyszerre méri a burkolat hőmérsékletét és a nedvesség, hó vagy jég jelenlétét. A fűtési rendszer csak akkor kapcsol be ha a burkolat (nem a levegő) hőmérséklete megközelíti a 0°C-ot és van mit leolvasztani. A hideg burkolat nem csúszik, a lefagyott burkolat azonban már igen!

10 ÉV GARANCIA

A gyárilag készre szerelt kültéri fűtőkábel  10 év gyártói és hivatalos magyar garanciával rendelkezik. A garanciának nem feltétele a forgalmazó szakemberei által történő beépítés. A megfelelő és szabványos mérések elvégzésével a fűtőkábeles rendszert általános villanyszerelő is üzembe helyezheti.


A kültéri fűtőkábel használati útmutatója itt: LETÖLTÉSEK


GYAKORI KÉRDÉSEK

Nem. A fűtőkábel egy elektromos fogyasztó, akár egy kapcsoló vagy időzítő relé is működtetheti. Azonban a gazdaságos üzemeltetésnek feltétele a megfelelő talajszenzoros vezérlés. Amennyiben a fűtött felület a 10m2-t meghaladja,  már  javasolt a termosztátos vezérlés. Ha nem is rakják be a talajérzékelőt a kábelek fektetésénél, a talajszenzor védőcsövezést mindenképp érdemes elhelyezni, ha esetleg utólag úgy döntene, hogy mégis takarékosabb megoldás a korrekt vezérlés!

A burkolat típusától és vastagságától függ. Mivel általában térkőnél kb. 300W/m2 a teljesítmény igénye, így a 28W/m-es kültéri fűtőkábelt általában 10 cm távolságban érdemes fektetni. /a gyakorlatban legegyszerűbb egy 10 cm osztású acélhálóra rögzíteni/.  Pontosításhoz, segítséghez vegye fel a kapcsolatot szakembereinkkel. 30/995 2237

Minden esetben a burkolat ágyazórétegében, betonacél hálón vagy egyéb fémhálón. Ha a burkoláskor nincs jelen térháló úgy rögzítő szalag alkalmazása javasolt. A fektetést minden esetben a burkolathoz megfelelő fektetési távolsággal végezze.

Nem. Ezért fontos a helyes méret megválasztása a kivitelezés megkezdése előtt. Amennyiben hosszabb kábelt kezdtünk el beépíteni, mint amennyi elférne, abban az esetben a fektetési távolság sűrítése a megoldás. Soha ne vágja vagy rövidítse a fűtőkábelt, inkább tekerje be egy eredetileg fűteni nem kívánt területre.

Ha nem 4-5 cm vastag beton térkövet használ, akkor 4-8cm vastag térbeton javasolt. A tervezésnél és a négyzetméterenkénti teljesítmény igény meghatározásánál már figyelembe kell venni a burkolat tömegét és vastagságát.


Elektromos fűtőkábeles fűtésekről saját honlapunk itt: KÜLTÉRI FŰTŐKÁBELEK


TípusMéretBurkolat típusa
TérkőKerámiaAszfalt
BVF SX 640w22,9mTerület:3 – 4 m24 – 5 m22 – 3 m2
Nyomsáv:6 – 8 fm4 – 6 fm
BVF SX 890w31,9mTerület:4 – 5 m25 – 6 m23 – 4 m2
Nyomsáv:8 – 10 fm6 – 8 fm
BVF SX 1270w45,4mTerület:6 – 7 m27 – 8 m24 – 5 m2
Nyomsáv:12 – 14 fm8 – 10 fm
BVF SX 1900w68,1mTerület:9 – 10 m210 – 11 m26 – 7 m2
Nyomsáv:18 – 20 fm12 – 14 fm
BVF SX 2700w96,4mTerület:12 – 14 m214 – 16 m29 – 10 m2
Nyomsáv:24 – 28 fm18 – 20 fm
BVF SX 3400w121,4mTerület:16 – 18 m218 – 20 m211 – 13 m2
Nyomsáv:32 – 36 fm22 – 26 fm

Brand

BVF

BVF - Nagykereskedelem A BVF-CALEO szakemberei és mérnökei komplexen vizsgálják az épület energetikai paramétereinek és a fűtésrendszer elemeinek kapcsolatát, nem csupán termékeink értékesítését végzik, sokkal inkább rendszereket alkotnak. Központi bemutatótermünkben egyedi és széleskörű tájékoztatást kaphat a fűtési rendszerek működéséről, kialakításáról és a várható költségekről, működés közben tapasztalhatja meg fűtésrendszereink előnyeit. Emellett örömmel válaszolunk a felújítás vagy építés közben felmerülő épület energetikát érintő kérdésekre, méretezzük az esetlegesen szükséges napelem rendszer teljesítményét. Tervező és kivitelező csapataink világszerte minden esetben a legmagasabb színvonalon és rövid határidőkkel állnak minden tisztelt ügyfelünk rendelkezésére a tervezéstől a kivitelezésig.

MINŐSÉG ÉS TANÚSÍTVÁNYOK

Miért hosszabb a BVF-CALEO termékek garancia ideje akár 8 évvel más gyártókhoz képest?Termékeink megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek, szabványoknak. A gyártó üzemek ISO 9001 szabvány szerint a legmagasabb minőség ellenőrzés mellett működnek a legkorszerűbb anyagok felhasználásával. Kimagasló minőségű termékeink rendelkeznek minden az EU területén szükséges tanúsítvánnyal.

KÖRNYEZET ÉS FENNTARTHATÓSÁG

Az épületekre vonatkozó szigorodó előírások és szabványok a technológia folyamatos változását, fejlődését vonják maguk után. Az innováció a fűtéstechnikában is a jövőbeni fenntarthatóság érdekében zajlik, a minél kisebb energiafelhasználás kisebb költségekkel, kisebb környezet terheléssel jár. Építkezzen tudatosan és szakítson a hagyományos környezetszennyező megoldásokkal. A megújuló energiaforrások alkalmazása és az energiaáraktól való függetlenedés közös célunk világszerte.A BVF-CALEO rendszerei és termékei megújuló energiaforrásokkal kombinálhatók.
bvf

További információk

Tömeg4 kg
GYÁRTÓ

VÁRHATÓ SZÁLLÍTÁSI IDŐ

TELJESÍTMÉNY (Watt)

TERMOSZTÁT FAJTÁJA

bvf kültéri fűtőkábel 1270W
BVF SX 28W/m-45,4 m kültéri fűtőkábel 1270W
40. 600 Ft (Bruttó)
Don`t copy text!