PHF - A FŰTÉSPROFI

Climastar Smart tartóláb

16. 000 Ft (Bruttó)

Tartóláb Climastar elektromos fűtőpanelekhez

Ha ezt a praktikus tartólábat használja, nem kell lyukakat fúrnia a falba, hogy Climastar fűtőpaneljét felhelyezhesse, elég az is, ha a fűtőpanelt egyszerűen ráhelyezi.

Így nemcsak a lyukak fúrását spórolja meg, hanem egy mobil, remekül hordozható hősugárzót kap, melyet lakása vagy háza bármely helységébe magával vihet.

Fürdőszobába, konyhába, nappaliba bárhova behelyezheti.

50cm széles panelhez 1 db, 100cm panelhez 2 db javasolt!

Ingyenesen küldeni csak fűtőpanel rendeléssel együtt tudjuk!

climastar

Brand

Climastar kerámia fűtőpanelek spanyol gyártója

Climastar kerámia fűtőpanelek Spanyolországból

Az elmúlt néhány évben a CLIMASTAR forradalmasította az ágazatot egy olyan ökológiai fűtési rendszer bevezetésével, amely ötvözi az alacsony  fogyasztást, az avantgárd dizájnt és a technológia, a kényelem és a tervezés terén elért nagy előnyöket . Az innováció és a minőség kulcsfontosságú tényezők, amelyek a Climastar vezető pozícióját a lakossági fűtési rendszerek piacán hozták. 2001-től számos nemzetközi díjat nyertünk. Termékeink a legfontosabb nemzetközi szabadalmakkal rendelkeznek. Jelenleg több mint 11.000 m² területtel rendelkezünk, ahol innovatív, formatervezett és hazai és nemzetközi logisztikai létesítményeinket összpontosítjuk. De a legértékesebb sikerünk az, hogy több ezer ügyfél elégedettségét élvezhetjük, akik, mint te, a tökéletes fűtést keresik.
1995: Az ötlet új fűtési rendszer kialakítására született; az ötlet egy olyan speciális anyagon alapul, amely hőelemként működik. 1997: Az első szabadalom bejegyzett és az első Climastar fűtési rendszer készül. 2001: A CLIMASTAR franchise-ként kezd terjeszteni. Az első kiskereskedelmi üzleteket Spanyolországban nyitják meg. 2002: Bemutatunk Spanyolországba. Az év végére a CLIMASTAR 100 svájci franchise-szel rendelkezik Spanyolországban, és az üzleti sajtó a spanyolországi potenciállal rendelkező 10 üzleti modell egyikeként ismertté vált. 2003: A CLIMASTAR megkapja a legjobb általános termékdíjat az ISH North America szaküzletében, amelyet Las Vegasban tartanak és a világ egyik legrangosabb fűtési rendszere. 2004: A CLIMASTAR kereskedelmi szerződést kötött az Iberdrolával. Ezzel a megállapodással a CLIMASTAR bemutatja a legversenyképesebb ajánlatot a piacon, és támogatja az Iberdrola partnerét a hazai fűtési rendszerek piacán. 2005: Pedro Llana, a CLIMASTAR alapítója a Fiatal Vállalkozói Díjat a Fiatal Vállalkozók Asztúriai Szövetsége. 2006. június: A CLIMASTAR új termelési létesítményeket nyit meg Pruvia-ban (Llanera - Asturias). 2007. január: A CLIMASTAR az Európai Bizottság által a Vállalkozáspolitikai és Ipari Bizottság által kidolgozott Enterprise Experience Program (EEP) által kinevezett spanyol vállalat. 2007. február: Pedro Llana a National Young Businessman Awards (AJE) nemzeti döntőjévé vált. 2007. április: A CLIMASTAR díjat kap a 2006-os legrangosabb franchise, a Nuestros Negocios üzleti magazinért. 2007. május: A CLIMASTAR az Európai Vállalkozásfejlesztési és Innovációs Központ (ECBI 2007) által szervezett első szabadalmak versenyt nyerte Asturiában. 2010: CLIMASTAR elindítja az új DUAL KHERR HYBRID-ot az INTERCLIMA és a CEVISAMA-nál; ez a termék forradalmasítja az alacsony fogyasztású fűtés fogalmát. 2010: A DUAL KHERR megnyerte a Spanyol Kerámia és Üveg Társaság által odaítélt Golden Alpha díjat. 2010: A CLIMASTAR megkapja a Sacre Socoda díjat a leginnovatívabb termékért a SOCODA csoporthoz, amely Franciaország egyik vezető fűtőberendezés forgalmazója. 2011: A CLIMASTAR forgalmazási megállapodást írt alá Németországban és Franciaországban, Európában. A Climastar továbbra is bővül Amerikában, megállapodást köt Mexikóban, és megkezdi a termelést az argentínai új üzemében, hogy Dél-Amerikában kínáljon piacot. 2012: 2012 A Climastar számos országban aláírja és fejleszti az elosztási projekteket.
climastar

További információk

Tömeg2 kg
GYÁRTÓ

VÁRHATÓ SZÁLLÍTÁSI IDŐ

climastar tartóláb
Climastar Smart tartóláb
16. 000 Ft (Bruttó)
Don`t copy text!