PHF - A FŰTÉSPROFI

DEVIcomfort DTIR-100-600W fűtőszőnyeg-20 év garancia

117. 300 Ft (Bruttó)

DEVIcomfort 100 – DTIR-100 – 6,0 m2 – 600W elektromos fűtőszőnyeg

Hossz: 12 fm, 0,5 m széles, öntapadós hálón

Teljesítmény: 100 W/m2

Feszültség: 230V

Vastagság: Kb. 3-4 mm

Kábel típusa: Kéteres kábel földelőhálóval

Vezetőér szig.: Teflon FEP

Burkolat szig.: PVDF/PVC 90ºC

Rögzítés: öntapadó hálós felület

Hideg vezeték: 3 m hossz, 1,5 mm² plusz földelés

Elektroszmog: árnyékolt, elektroszmog mentes

Ajánlott vezérlés: padlószenzoros termosztát

Garancia: 20 év 

devi

Leírás

DEVIcomfort 100 – DTIR-100 – 6,0 m2 – 600W elektromos fűtőszőnyeg

DEVIcomfort 100 DTIR-100 elektromos fűtőszőnyeg, 6,0 m2,  600W teljesítmény a DEVI gyártól.

A DEVI elektromos padlófűtés egyenletesen oszlatja el a hőt a helyiségben és kellemes meleget biztosít láb-, test-, és fejmagasságban.
Általánosságban elmondható, hogy padlófűtés használatával a helyiség hőmérséklet 2 °C fokkal lejjebb állítható, anélkül, hogy a komfortérzet változna.
A DEVIreg™ padlóérzékelős elektronikus termosztátok a padlófűtő rendszer pontos szabályozását biztosítják.

devi garanciaFelejtse el a hideg, fázós reggeleket! Kezdje kényelmesen a napot! A DEVI hosszú évek óta bevált megoldásaival a kellemes, meleg padló komfortját nyújtja Önnek.

Öntapadó műanyag hálóra ragasztott kéteres, árnyékolt vékony fűtőszál. A fűtőszőnyeget közvetlenül a csempe alá, a flexibilis csemperagasztóba, vagy betonba lehet fektetni. Felújításokhoz is ideális.

A DEVImat™ fűtőszőnyeg mindössze 3 mm helyet igényel a járólap alatt, ezért utólagos beépítésekhez, felújításokhoz is használható, akár a meglévő, régi burkolat megbontása nélkül is.

Fontos, hogy ezt az eljárást csak lábon álló bútor alatt lehet alkalmazni, különben a hő megreked a bútor alatt és ebből adódóan leéghet a fűtőkábel.

 • Rugalmas, gyorsan reagál
 • Láthatatlan fűtés
 • Könnyen beépíthető
 • Felújításokhoz is alkalmazható
 • Mindenféle burkolat alá (ami bírja a padlófűtést)
 • Meglévő rendszertől független
 • Nem kell karbantartani

DEVI és egyéb elektromos padlófűtések honlapunkon: PADLÓFŰTÉSEK


Alkalmazási helyek:

 • Nyaralók
 • Hétvégi házak
 • Fürdőszobák
 • Alacsony energiájú házak
 • Belvárosi lakások

Vezérlési lehetőségek:

A beépített fűtőkábelek és fűtőszőnyegek vezérlésére a DEVIreg™ termosztátok a legalkalmasabbak. A fűtésrendszerek nagyon pontosan, készüléktől függően háromféle módon szabályozhatók: padlóhőmérséklet alapján, levegő-hőmérséklet alapján, vagy kombináltan, ahol a levegő hőmérséklete alapján kapcsol a rendszer, de a padlóhőmérséklet is kontrollálható.


Speciális, csak padlófűtésekkel foglalkozó honlapunk itt: PADLOFUTES.INFO.HU


Miért válasszon DEVI elektromos padlófűtést?

Az elektromos padlófűtési rendszerek beruházási és kiépítési költsége jóval a hagyományos fűtésrendszerek alatt marad
Az egyenletes hősugárzás maximális komfortérzetet biztosít
Kihasználja az aljzat hőtároló képességét, így kikapcsolt állapotban is biztosított a kellemes hőérzet
Felhasználási területei széleskörűek, az alacsony beépítési magasságnak köszönhetően ideális választás komfortérzet javítására, vagy meglévő fűtésrendszerének teljes kiváltására. Programozható vezérléssel kombinálva a helyiségek funkciójuknak megfelelően, időben és hőmérsékletben is önállóan szabályozhatóak. Ez önmagában is akár 20-30% energiamegtakarítást eredményezhet.

Szerelési tudnivalók

A kábelek nem vághatók el, nem hosszabbíthatók meg, nem keresztezhetik egymást. A fűtőkábelek szigetelési ellenállását és ohmikus ellenállását a fektetés előtt és után is meg kell mérni. A fűtőkábelek -5°C környezeti hőmérséklet alatt nem fektethetők. A kábelhez mellékelt szerelési útmutató egyben a garancialevél is, ezt a fektetéskor kell kitölteni.

Brand

DEVI

Hosszú élettartamú elektromos fűtési megoldásokkal kínálunk komfortos életkörülményeket ügyfeleinknek. Ügyfeleink bizalmát az egyedülálló DEVIwarranty™ garanciával szolgáljuk, amely nem csak a fűtőkábel vagy fűtőszőnyeg cseréjére, hanem a járulékos költségekre is vonatkozik, a garancia időtartama egyes termékek esetében pedig 20 év, ami kiemelkedőnek számít a piacon. 75 éves örökség az elektromos fűtések területén A céget Koppenhágában, Dániában alapították 1942-ben a DEVI név a "Dansk El-Varme Industri" név rövidítéséből született. A DEVI kezdetben ipari célokra gyártott fűtőelemeket. A korai 60-as években a DEVI elkezdett figyelmet fordítani az elektromos fűtőkábelekre; a legrégibb fűtőkábel rendszereket ebben az időszakban alkották meg. • Globális piacvezetők vagyunk az elektromos fűtések területén. • Mi vagyunk a preferált választás. • Mi egy életrevaló vállalat vagyunk, akivel jó együtt dolgozni, és akinél jó együtt dolgozni. A DEVI márka a Danfoss csoport része, mely Dánia legnagyobb iparvállalata. A DEVI globális piacvezető az elektromos padlófűtések területén, és Európa legnagyobb elektromos fűtőrendszer-gyártója. Nem titkolt célunk az, hogy mind a kivitelező szakemberek, mind a végfelhasználók tekintetében mi legyünk a preferált választás. A DEVI célja, hogy olyan modern elektromos fűtőrendszereket kínáljon, amelyek dizájnja, gyártása és értékesítése kitűnik a piacon lévő hasonló termékek közül.
devi

További információk

Tömeg6 kg
Méretek1200 × 50 × 0.3 cm
GYÁRTÓ

VÁRHATÓ SZÁLLÍTÁSI IDŐ

TELJESÍTMÉNY (Watt)

TERMOSZTÁT FAJTÁJA

devi dtir-100 elektromos fűtőszőnyeg
DEVIcomfort DTIR-100-600W fűtőszőnyeg-20 év garancia
117. 300 Ft (Bruttó)
Don`t copy text!