PHF - A FŰTÉSPROFI

DEVIflex™18T – 155m, 2775W (18W/m) – 20 év garancia

155. 400 Ft (Bruttó)

DEVI fűtőkábel padlófűtésre
• Feszültség: 230 V
• Teljesítmény: 18 W/m 230 V-on
• Kábel átmérő ~ 6,9 mm
• Legkisebb hajlítási átmérő:  5 cm
• Csatlakozó kábel 2,3 m DTCL, (3 x 1,5 mm2,
vagy 3 x 2,5 mm2)
Árnyékolás 100% alumínium fólia
• Szigetelőanyag PEX
• Külső szigetelés PVC (90°C)
• Max. körny. hőmérséklet 65°C
• Ohmikus tűréshatár +10% / -5%
• Hossz tűréshatár +2% +10 cm / -2% -10 cm
• Tanúsítvány IEC60800:2009

devi

Leírás

DEVIflex™ 18T (DTIP-18) fűtőkábel – 155fm – 2775W
Kéteres, árnyékolt DEVI fűtőkábel 18 W/m teljesítménnyel, gyári csatlakozókábellel elektromos padlófűtésre beltéren.

devi fűtőkábel és padlófűtés előnyeA DEVIflex™ 18T DEVI fűtőkábel  kéteres, árnyékolt elektromos fűtőkábel 18 W/m (230V) teljesítménnyel, 3m gyári csatlakozókábellel (hidegvég) megfelel a Nemzetközi Elektrotechnikai Bizottság (IEC) 60800:2009 szabványa M2 követelményeinek.

Körprofilú kialakítása révén egyszerűen szerelhető a különböző belső padlószerkezetekbe. Jól láthatóan elkülönített kör keresztmetszetű hidegvezetővel is fel van szerelve, így még véletlenül sem kerül fűtött kábel a védőcsőbe. A DEVIflex™ alumínium fóliával teljesen árnyékolt kéteres kábel, amely kemény, piros PVC-köpennyel rendelkezik. Így az elektroszmog sem jelent problémát!

A legjobb minőségű anyagoknak és a masszív felépítésnek köszönhetően minden DEVIflex™ kábelre egyedülálló 20 évre szóló DEVIwarranty™ garancia van.

A DEVI fűtőkábellel készült elektromos padlófűtés egyenletesen oszlatja el a hőt a helyiségben és kellemes meleget. Általánosságban elmondható, hogy padlófűtés használatával a helyiség hőmérséklet 2 °C fokkal lejjebb állítható a komfortérzet változása nélkül. Így ugyanolyan hőérzet eléréséhez jóval kevesebb energia szükséges.

Az energiamegtakarítás egy konvekciós fűtéshez viszonyítva így 10-12% lehet.

Alkalmazási terület

A DEVIflex 18T fűtőkábeleket vastagságuk miatt inkább aljzatbetonba vagy esztrichbe rakva ajánljuk, bár természetesen közvetlenül a hidegburkolat alatt is kitűnően működik. Itt a kábel vastagsága és a rögzítő szalag miatt viszonylag sok flex ragasztó szükséges a burkoláshoz. A DEVI fűtőkábel rögzítésére  kihajtható füles rögzítőszalag vagy praktikusan az aljzatbetonba elhelyezett betonacél háló is alkalmas.

Vigyázzunk a megfelelő kábeltávolságra, hogy a szükséges fűtési teljesítmény egyenletesen kerüljön a fűtésbe.

Ugyanúgy padlószenzoros (dupla szenzoros) termosztáttal vezérelhetjük a fűtésünket, mint a fűtőszőnyeges rendszereket! A DEVI rendszerekhez javasolt a DEVIREG termosztátok használata, mely használatával további költségmegtakarítás érhető el a megfelelő programozással.

Beltéren: kizárólagos, vagy kiegészítő fűtés beton burkolatba, hőtárolós padlófűtés.

Láthatatlan, kitűnő hőérzetet biztosító, karbantartásmentes fűtés a legjobbtól. DEVI, már 70 év tapasztalattal!


Elektromos padlófűtésekről, fajtákról szakirányú honlapunkon is tájékozódhat: PADLOFUTES.INFO.HU


Brand

DEVI

Hosszú élettartamú elektromos fűtési megoldásokkal kínálunk komfortos életkörülményeket ügyfeleinknek. Ügyfeleink bizalmát az egyedülálló DEVIwarranty™ garanciával szolgáljuk, amely nem csak a fűtőkábel vagy fűtőszőnyeg cseréjére, hanem a járulékos költségekre is vonatkozik, a garancia időtartama egyes termékek esetében pedig 20 év, ami kiemelkedőnek számít a piacon. 75 éves örökség az elektromos fűtések területén A céget Koppenhágában, Dániában alapították 1942-ben a DEVI név a "Dansk El-Varme Industri" név rövidítéséből született. A DEVI kezdetben ipari célokra gyártott fűtőelemeket. A korai 60-as években a DEVI elkezdett figyelmet fordítani az elektromos fűtőkábelekre; a legrégibb fűtőkábel rendszereket ebben az időszakban alkották meg. • Globális piacvezetők vagyunk az elektromos fűtések területén. • Mi vagyunk a preferált választás. • Mi egy életrevaló vállalat vagyunk, akivel jó együtt dolgozni, és akinél jó együtt dolgozni. A DEVI márka a Danfoss csoport része, mely Dánia legnagyobb iparvállalata. A DEVI globális piacvezető az elektromos padlófűtések területén, és Európa legnagyobb elektromos fűtőrendszer-gyártója. Nem titkolt célunk az, hogy mind a kivitelező szakemberek, mind a végfelhasználók tekintetében mi legyünk a preferált választás. A DEVI célja, hogy olyan modern elektromos fűtőrendszereket kínáljon, amelyek dizájnja, gyártása és értékesítése kitűnik a piacon lévő hasonló termékek közül.
devi

További információk

Tömeg11 kg
GYÁRTÓ

VÁRHATÓ SZÁLLÍTÁSI IDŐ

TELJESÍTMÉNY (Watt)

TERMOSZTÁT FAJTÁJA

devi fűtőkábel beltérre elektromos, deviflex 18w/m
DEVIflex™18T – 155m, 2775W (18W/m) – 20 év garancia
155. 400 Ft (Bruttó)
Don`t copy text!