PHF - A FŰTÉSPROFI

ETO2 – 4550 digitális kültéri burkolatfűtés vezérlő, érzékelő nélkül

86. 000 Ft (Bruttó)

ETO2-4550 KÉTZÓNÁS KÜLTÉRI TERMOSZTÁT GÉPKOCSIFELJÁRÓ ÉS ERESZCSATORNA FŰTÉSÉHEZ

Tápfeszültség~230 V ±10% 50-60 Hz
Kimeneti relé terhelhetősége3 x 16 A-ig (feszültségmentes)
Vészjelző relé terhelhetősége5 A-ig (feszültségmentes)
Ki- bekapcsolási hiszterézis1°C
Bekapcsolási hőmérséklet-tartomány-20~+10°C (1°C lépésekben)
Utánfűtés időtartama0-18 óra
Elhelyezéskizárólag beltérben
Működési hőmérséklet-10~+50°C
Működési páratartalom10~95%
Teljesítményfelvétel3W
Védelmi besorolásIP20
Tömeg600g
Méret90x156x45mm
bvf

Leírás

ETO2  2 ZÓNÁS GÉPKOCSI FELJÁRÓ ÉS ERESZCSATORNA FŰTÉSÉHEZ

2 zónás kültéri fűtésvezérlő hó és jégmentesítéshez illetve ereszcsatornák fagyvédelmére. Attól, hogy hideg van még nincs minden esetben jég is. Csak akkor fűt ha szükséges. A fűtést csak akkor indítja el ha a fagyveszélyes hőmérséklet nedvességgel is párosul. Digitális kijelzőjével egyszerű és gyors beállításokat tesz lehetővé.

Kompatibilis:

  • 1 vagy 2 db ETOG-55 talajszenzorral gépkocsi feljárók, járdák és rámpák fűtéséhez.
  • 1 vagy 2 db ETOR-55 csapadékérzékelővel ereszcsatornák fűtéséhez.
  • 0°C és +10°C beállítási tartomány
  • Digitális kijelző
  • DIN sínre rögzíthető
  • 230V / 2x16A kapcsolási teljesítmény
  • Hőmérséklet és csapadék szenzor együttes kezelése
  • 90 x 156 x 45 mm

Brand

BVF

BVF - Nagykereskedelem A BVF-CALEO szakemberei és mérnökei komplexen vizsgálják az épület energetikai paramétereinek és a fűtésrendszer elemeinek kapcsolatát, nem csupán termékeink értékesítését végzik, sokkal inkább rendszereket alkotnak. Központi bemutatótermünkben egyedi és széleskörű tájékoztatást kaphat a fűtési rendszerek működéséről, kialakításáról és a várható költségekről, működés közben tapasztalhatja meg fűtésrendszereink előnyeit. Emellett örömmel válaszolunk a felújítás vagy építés közben felmerülő épület energetikát érintő kérdésekre, méretezzük az esetlegesen szükséges napelem rendszer teljesítményét. Tervező és kivitelező csapataink világszerte minden esetben a legmagasabb színvonalon és rövid határidőkkel állnak minden tisztelt ügyfelünk rendelkezésére a tervezéstől a kivitelezésig.

MINŐSÉG ÉS TANÚSÍTVÁNYOK

Miért hosszabb a BVF-CALEO termékek garancia ideje akár 8 évvel más gyártókhoz képest?Termékeink megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek, szabványoknak. A gyártó üzemek ISO 9001 szabvány szerint a legmagasabb minőség ellenőrzés mellett működnek a legkorszerűbb anyagok felhasználásával. Kimagasló minőségű termékeink rendelkeznek minden az EU területén szükséges tanúsítvánnyal.

KÖRNYEZET ÉS FENNTARTHATÓSÁG

Az épületekre vonatkozó szigorodó előírások és szabványok a technológia folyamatos változását, fejlődését vonják maguk után. Az innováció a fűtéstechnikában is a jövőbeni fenntarthatóság érdekében zajlik, a minél kisebb energiafelhasználás kisebb költségekkel, kisebb környezet terheléssel jár. Építkezzen tudatosan és szakítson a hagyományos környezetszennyező megoldásokkal. A megújuló energiaforrások alkalmazása és az energiaáraktól való függetlenedés közös célunk világszerte.A BVF-CALEO rendszerei és termékei megújuló energiaforrásokkal kombinálhatók.
bvf

További információk

Tömeg1 kg
Méretek9 × 15.6 × 4.5 cm
GYÁRTÓ

IP VÉDELEM

VÁRHATÓ SZÁLLÍTÁSI IDŐ

eto2-4550 kétzónás kültéri termosztát
ETO2 – 4550 digitális kültéri burkolatfűtés vezérlő, érzékelő nélkül
86. 000 Ft (Bruttó)
Don`t copy text!