Glamox TPA20 ET 2000W norvég fűtőpanel

Glamox TPA20 ET 2000W norvég fűtőpanel

adax glamox TPA et fűtőpanel

Glamox TPA20 ET 2000W norvég fűtőpanel

64. 000 Ft (Bruttó)

In stock

64. 000 Ft (Bruttó)

GLAMOX TPA20 ET 2000W norvég elektromos fűtőpanel manuális (tekerős) termosztáttal

Teljesítmény:  2000W

Áramigény: 8,7 Amper

Méret: 167 cm (szélesség) x 35 cm (magasság)

ET manuális (tekerős)  termosztáttal

Átlagos hőszigeteltségnél fűthető térfogat: 56 m3

Fűthető alapterület: 14-20 m2 (normál belmagasság és hőszigetelés)

Kettős szigetelés, védettség: IP20 : földelt dugalj nem szükséges

Tartozék: konzollal és dugvillával szerelve

Nagyobb belmagasságú (3,2-ig) lakások gazdaságos fűtése

Garancia: 5 év

Javasolt elhelyezési magasság: kb. 15 cm a padlótól, csak vízszintesen!!

adax
Cikkszám: glamoxet1 Kategória:

Leírás

Glamox TPA 20 ET norvég elektromos fűtőpanel – 2000W

A Glamox TPA20 ET 2000W fűtőpanelhez választható termosztátok elektronikusak, a termosztát azonban nagyon érzékeny, kis hőmérséklet változásokra is reagál, pont ezért ki-be kapcsol, percenként akár többször is. A működést egy zöld LED jelzi.
Bárhol alkalmazható, ahol elektromos áram van, ajánlott lakásokba, házakban, üzlethelyiségekbe, nyaralókba.

A fűtés mechanizmusa: a panel alján beáramlik a hideg levegő, mely a panel belsejében az alumínium ötvözet lamellás fűtőegységen keresztül felmelegszik, és a magas hőmérséklet különbség miatt az előre nyúló bordákon keresztül a meleg levegő beáramlik a légtérbe.

A panel túlmelegedés elleni védelemmel ellátott: a fűtőbetét hőmérséklete is visszafogott, a panel felülete sem balesetveszélyesen meleg!
Nincs benne sem ventilátor, se izzószál, mely égetné és keringetné a port, nem bocsát ki kétséges hatású sugarakat, az egészségre semmilyen ártalmas hatást nem okoz, egyszerűen, gravitációsan működik.

Vizes körülmények közti használatra a kifejezetten erre a célra gyártott GLAMOX TPVD sorozatot ajánlom!

A Glamox TPA20 ET 2000w méretezés röviden:

Normál hőszigetelésű házba, lakásba használja az átlagos: 35 W/légm3 hőigényt a paneloknál!
A számolás után bátran válassza a nagyobb panelt, csak pár %-al kerül többe, de kevesebbet fog fogyasztani, mint a határra vagy alul méretezett esetben! Temperálási igény vagy kisebb (pl.10 fok) igény esetén is így számoljon!!


Norvég fűtőpanelekről bővebben saját honlapunkon: ADAXFUTES.HU


Miben jó a GLAMOX?


A készülék nem vesz fel folyamatosan áramot, a termosztát segítségével kb. 0,5 C fokos hiszterézissel működik: azaz pl. 22 fok beállításnál a szoba hőmérsékletét 21,5 és 22,5 C fok között tartja.

Helyes méretezés esetén, 22 fokos belső hőmérsékletnél 24 órából az összesített üzemidő általában nem több, mint 8 óra. (Azaz a használat ideje alatt harmad intervallumban fogyaszt áramot.

A várható fogyasztás is így számolható: pl. egy 1000W-os készülék várható napi fogyasztása a fűtési idényben 8 kWh.

Bárhol alkalmazható, ahol elektromos áram van. (lakásokba, házakban, üzlethelyiségekbe, nyaralókba ajánlott)
A GLAMOX TPA20 ET fűtőpanel nagy előnye az is, hogy a nem szükséges szakember segítsége a felszereléshez és a beüzemeléshez, egyszerűen a falra kell csavarozni a hátoldalon lévő konzol segítségével, csatlakoztatni a konnektorba, bekapcsolni és kész.

Nemcsak dugvillával, hanem direktben is beköthetjük a hátoldalon található bekötő doboz segítségével: így a dugvillát sem kell levágni! Ha véletlenül levágják, a garancia akkor sem veszik el!

A továbbiakban a GLAMOX nem igényel karbantartást, a felszerelés után semmilyen költségre nem kell számolnia a Glamox használójának.

Ha további megtakarítást szeretne a fűtésköltségben, válassza a DT digitális, heti programozásra képes termosztátos kivitelt!

Brand

ADAX - a norvég fűtőpanelek fő gyártója

Az ADAX és Glamox fűtőpaneleket az 1943-ban alapított Otterlei csoporthoz tartozó Adax AS gyártja. A cégcsoport 1960 óta gyárt elektromos fűtőtesteket, az Adax, a Glamox és a Norel fűtőpanelek a brand 3 legnagyobb termékcsaládja. Az Adax gyár 60 km-re található OslótólSvelvik városában. Az Otterlei csoport 100%-ban norvég tulajdonban lévő konszern, amely műszaki fejlesztések és innovációk terén piacvezetők Norvégiában. Az Adax AS termékek gyártása és tervezése a svalviki központban, az európai logisztika pedig a litvániai /Panavezys/központban zajlik. A világszerte közel 30 országban jelenlevő cég termékeit immáron 8-ik éve a PHF is forgalmazza Magyarországon. A gyártó termékpalettájáról egységesen elmondható, hogy a letisztult északi design, az egyszerű kezelhetőség, a folyamatos innovációk és az egyedülálló garanciális feltételek emelik ki a Skandináv gyártók közül. http://www.adax.no/
adax

További információk

Tömeg8.8 kg
Méretek167 × 35 × 8.5 cm
IP VÉDELEM

TELJESÍTMÉNY (Watt)

TERMOSZTÁT FAJTÁJA

GYÁRTÓ

VÁRHATÓ SZÁLLÍTÁSI IDŐ

Ajánlatkérés

Az áruházban feltüntetett árak egyedi árak és általában 1 db fűtőtest megrendelésére érvényesek.
Kérjük, hogy nagyobb tételes vásárlás esetén kedvezmény kérésére írjon nekünk (akciós termékekre általában nincs plusz kedvezmény): ajanlat (kukac) futesprofi.hu !
Tervezési segítség kérésekor használja ajánlatkérő űrlapunkat: AJÁNLATKÉRÉS
A válaszunkban megadott kedvezményt rendeléskor írja majd be a megjegyzés rovatba az email dátumával együtt és a webshop által visszaigazolt ártól függetlenül az ajánlati áron fogunk szállítani!
Fűtésméretezés
Használja fűtésméretező kalkulátorunkat a rendelés előtt: KALKULÁTOR   vagy keressen elérhetőségeinken a megfelelő méretű fűtőtest meghatározásához!
  Köszönjük a fűtésprofi webshop nevében!
Don`t copy text!