Glamox TPA20 GDT 2000W norvég elektromos fűtőpanel

Glamox TPA20 GDT 2000W norvég elektromos fűtőpanel

Glamox tpa gdt norvég fűtőpanel

Glamox TPA20 GDT 2000W norvég elektromos fűtőpanel

79. 000 Ft (Bruttó)

In stock

79. 000 Ft (Bruttó)

GLAMOX TPA20  GDT 2000W norvég fűtőpanel programozható termosztáttal


Teljesítmény: 2000 Watt

Áramfelvétel: 8,7 A

Hosszméret: 167 cm –  magasság: 35 cm – mélység: 8,5 cm

Fűthető légtérfogat átlagos hőszigetelésű lakásnál: max. 57 m3

Ajánlott szoba alapterület: 15-20 m2  (normál belmagasság és hőszigetelés esetén)

Fűtés módja: konvekciós (hőáramlásos) fűtési mechanizmus

Termosztát: GDT digitálisan állítható, programozható termosztáttal

Üzemeltetés: egy fázisról, normál 230V hálózatról üzemeltethető

ÉrintésvédelemIP20, II. osztály (földelést nem igényel)

Bekötés módja: dugaljba dugva a fűtőpanel mellett vagy a fűtőpanel mögött “direkt” bekötéssel

Tartozékok: falikonzol, dugvillával szerelt bekötőkábel, csavarok

Garancia:       5 év cseregarancia

adax
Cikkszám: glamoxdt01 Kategória:

Leírás

Glamox TPA20 GDT 2000w elektromos norvég fűtőpanel, programozható termosztát

A Glamox TPA20 GDT 2000W fűtőpanel digitális és heti programozásra képes termosztáttal szerelt. A Glamoxban a termosztát cserélhető, de a megrendelt panel már a DT termosztáttal felszerelve érkezik. A termosztát nagyon érzékeny, már kis hőmérséklet változásokra is reagál, pont ezért ki-be kapcsol, percenként akár többször is. Bárhol használhatjuk fűtésre, ahol elektromos áram van.  Ajánlott lakásokba, házakban, üzlethelyiségekbe, nyaralókba, főfűtésre vagy kiegészítő fűtésre.

A fűtés mechanizmusa a hideg és meleg levegő fajsúlykülönbségén alapul, hiszen nincs benne ventilátor. Konvekciós fűtés!

A fűtőtestben lévő nagy felületű fűtőbetét felmelegíti a levegőt, így az felfelé áramlik. Eközben a felmelegített levegő helyét az alulról beszívott hideg levegő veszi át. Így egy folyamatos áramlás, konvekciós fűtés alakul ki.

A helyiség belsejében pedig egy finoman áramló levegő henger alakul ki. Ezt az áramlást alig lehet érezni, olyan finoman működik. A fűtőbetét egy kerámiamagos, nagy felületű bordákkal ellátott alumínium ötvözet!

A panel túlmelegedés elleni védelemmel ellátott: a fűtőbetét hőmérséklete is visszafogott, a panel felülete sem balesetveszélyesen meleg!  A nagy felület miatt a teljesítmény eloszlik, a GLAMOX TPA az egyik legalacsonyabb felületi hőmérsékletű fűtőtest.

Nincs benne sem ventilátor, se izzószál, mely égetné és keringetné a port, nem bocsát ki kétséges hatású sugarakat, az egészségre semmilyen ártalmas hatást nem okoz, egyszerűen, gravitációsan működik.

A készülék nem vesz fel folyamatosan áramot, a termosztát segítségével kb. 0,5 C fokos hiszterézissel működik: azaz pl. 22fok beállításnál a szoba hőmérsékletét 21,5 és 22,5 C fok között tartja.


A Glamox TPA20 GDT 2000W fűtőpanelben lévő új termosztát megújult funkciói

– Ablaknyitás érzékelő: Bekapcsolása esetén a termosztát érzékeli a nyitott ablakot

– Adaptív indítás: Az előre beállított hőmérsékletet a termosztát a kívánt időre állítja be

– Állandó komfort és csökkentett hőmérséklet érték: ha a beállított heti programtól szeretne eltérni ezt könnyen megteheti ezzel a funkcióval

– 24 órás védelem áramkimaradás esetén (A beállított programot max 24 órás áramkimaradás esetén sem felejti el)

– A kijelző fényerejének automatikus csökkentése, hogy Önt éjszaka se zavarja a LED kijelző

Ajánlott elhelyezés:  a falon rögzítve, a padlótól 10-20 cm magasan, csak vízszintesen!! 

Mobil elhelyezés: opcionálisan választható lábakkal (2013P vagy az utángyártott kivitel ebben a kategóriában)

Kábel hossza:  jobb oldali kivezetés a termosztát oldalán – a vezeték hossza olyan, hogy bal oldali bekötés esetén is legalább 10-20 cm-rel nagyobb a panelhosszánál, minden panelméretnél


GDT termosztát használati utasítása innen tölthető le!


Méretezés röviden:

Normál hőszigetelésű házba, lakásba használja az átlagos: 35W/légm3 hőigényt a paneloknál! Új építésnél, komoly hőszigetelésnél mehet a 30W/m3, régebbi házaknál, átlagosnál nagyobb belmagasságnál viszont akár 40-45W/m3 is lehet a szorzó.

Ha bizonytalan, forduljon szakértőnkhöz (hétköznap 10-16-ig: 30/995-2237 vagy használja kalkulátorunkat!

A számolás után bátran válassza a méretben következő nagyobb panelt, csak pár %-al kerül többe, de kevesebbet fog fogyasztani, mint a határra vagy alul méretezett esetben! Temperálási igény vagy kisebb (pl.10 fok) igény esetén is így számoljon!!

Helyes méretezés esetén, 22 fokos belső hőmérsékletnél 24 órából az összesített üzemidő általában nem több, mint 8 óra. (Azaz a használat ideje alatt harmad intervallumban fogyaszt áramot. A várható fogyasztás is így számolható: pl. egy 1000W-os készülék várható napi fogyasztása a fűtési idényben 8 kWh.

GLAMOX TPA20 GDT 2000W fűtőpanel egyik legnagyobb előnye az, hogy a nem szükséges szakember segítsége a felszereléshez és a beüzemeléshez, egyszerűen a falra kell csavarozni a hátoldalon lévő konzol segítségével, csatlakoztatni a konnektorba, bekapcsolni és kész.
A továbbiakban a GLAMOX TPA norvég fűtőpanel nem igényel karbantartást, a felszerelés után semmilyen költségre nem kell számolnia a panel használójának.

Brand

ADAX - a norvég fűtőpanelek fő gyártója

Az ADAX és Glamox fűtőpaneleket az 1943-ban alapított Otterlei csoporthoz tartozó Adax AS gyártja. A cégcsoport 1960 óta gyárt elektromos fűtőtesteket, az Adax, a Glamox és a Norel fűtőpanelek a brand 3 legnagyobb termékcsaládja. Az Adax gyár 60 km-re található OslótólSvelvik városában. Az Otterlei csoport 100%-ban norvég tulajdonban lévő konszern, amely műszaki fejlesztések és innovációk terén piacvezetők Norvégiában. Az Adax AS termékek gyártása és tervezése a svalviki központban, az európai logisztika pedig a litvániai /Panavezys/központban zajlik. A világszerte közel 30 országban jelenlevő cég termékeit immáron 8-ik éve a PHF is forgalmazza Magyarországon. A gyártó termékpalettájáról egységesen elmondható, hogy a letisztult északi design, az egyszerű kezelhetőség, a folyamatos innovációk és az egyedülálló garanciális feltételek emelik ki a Skandináv gyártók közül. http://www.adax.no/
adax

További információk

Tömeg8.9 kg
Méretek166.9 × 35 × 8.5 cm
IP VÉDELEM

TELJESÍTMÉNY (Watt)

TERMOSZTÁT FAJTÁJA

GYÁRTÓ

VÁRHATÓ SZÁLLÍTÁSI IDŐ

Ajánlatkérés

Az áruházban feltüntetett árak egyedi árak és általában 1 db fűtőtest megrendelésére érvényesek.
Kérjük, hogy nagyobb tételes vásárlás esetén kedvezmény kérésére írjon nekünk (akciós termékekre általában nincs plusz kedvezmény): ajanlat (kukac) futesprofi.hu !
Tervezési segítség kérésekor használja ajánlatkérő űrlapunkat: AJÁNLATKÉRÉS
A válaszunkban megadott kedvezményt rendeléskor írja majd be a megjegyzés rovatba az email dátumával együtt és a webshop által visszaigazolt ártól függetlenül az ajánlati áron fogunk szállítani!
Fűtésméretezés
Használja fűtésméretező kalkulátorunkat a rendelés előtt: KALKULÁTOR   vagy keressen elérhetőségeinken a megfelelő méretű fűtőtest meghatározásához!
  Köszönjük a fűtésprofi webshop nevében!
Don`t copy text!