Noirot R21 1000W fűtőpanel gyerekszobába

Noirot R21 1000W fűtőpanel gyerekszobába

Noirot R21 fűtőpanel gyerekszobába

Noirot R21 1000W fűtőpanel gyerekszobába

165. 000 Ft (Bruttó)

In stock

165. 000 Ft (Bruttó)

Noirot R21 1000W fűtőpanel gyerekszobákra optimalizálva

Teljesítmény1000 Watt

Áramfelvétel: 4,4 A  (Class II. kettős szigetelés)

Szélesség: 86 cm –  magasság: 66,4 cm – mélység: 10,6 cm

Fűthető légtérfogat: max. 28 m3 (átlagos hőszigetelés)

Fűthető  alapterület6-10 m2  (normál belmagasság)

Felületi hőmérséklet: 60 C fok alatt

Termosztát: Smart ECO Control – jelenlét érzékelés

Érintésvédelem: IP24 (fürdőszobában használható)

Bekötés módja: dugaljba dugva vagy a fűtőpanel mögött “direkt”

Tartozékok: falikonzol, hálózati kábel

Szín: fehér

Garancia: 2+3= 5 év garancia (2 év gyári és 3 év importőri)

noirot
Cikkszám: noirot12 Kategória:

Leírás

Noirot R21 1000W elektromos fűtőpanel gyerekszobába, alacsony hőmérséklettel

A Noirot R21 1000W ütésálló elektromos fűtőpanel kifejezetten gyermekszobákba és oktatási intézményekbe lett kifejlesztve, azonban alkalmazható olyan sport létesítményekben vagy vendéglátó egységekben is ahol a fűtési rendszert sérülés érheti. A készülék felületi és a kiömlő levegő 60°C alatti hőmérséklete megfelel a vonatkozó biztonsági előírásoknak.

Teljesen lekerekített élek, rejtett levegőbemenetek és kiömlőnyílások, valamint behatolásgátló rácsokkal ellátva, kiváló ütésállóság – mindezt azért, hogy a gyermekek számára maximális kényelmet és biztonságot nyújtsanak.

A Noirot R21 1000w ütésálló elektromos fűtőpanel a legmodernebb SMART ECO CONTROL digitális termosztáttal van felszerelve.

A termosztát alap funkciókon túl az integrált okos egység automatikusan optimalizálja az energiafelhasználást. Érzékeli a mozgást vagy éppen azt hogy Ön távol van. Ha huzamosabb ideig nem érzékel mozgást bekapcsol az ECO funkció. Az első fél óra elteltével 1°C-al automatikusan csökkenti a beltéri hőmérsékletet, a második passzív fél órában további 1°C-al lejjebb veszi a beállított értéket.

Természetesen a SMART ECO CONTROL funkció kikapcsolható, amennyiben nem szeretné használni.

A termék csomagolása a fali rögzítéshez szükséges konzolt tartalmazza.


2db RX Silence® hőcserélő

Szabadalmaztatott gyártási eljárású, egykomponensű alumíniumblokkból készülő, hőátadást növelő felületkezeléssel ellátott hőcserélő. Nagy teljesítmény alacsony felületi hőmérséklet mellett. (max.: 60°C)

Jelenlét-érzékelő automatika

A SMART ECO CONTROL integrált jelenlét-érzékelő további megtakarítást tesz lehetővé, távollét esetén automatikusan csökkenti a helyiség hőmérsékletét.

Ablaknyitás érzékelés

Az R21 1000w elektromos fűtőpanel észleli a helyiség drasztikus hőmérséklet csökkenését, automatikusan leáll és szabályozza magát, hogy elkerülje a szellőztetésből adódó energiaveszteséget.


Fűtőpanelek fogyasztásáról: FOGYASZTÁS


Integrált termosztát

3 előre rögzített és további 3 egyedileg állítható programlehetőség az elérhető leggazdaságosabb üzemeltetéshez. Felhasználóbarát kezelőfelület és szoftveres hőmérséklet korrekció jellemzi a még pontosabb mérésért.

Gyermekzár funkció

Zárja le vagy oldja fel egy mozdulattal a fűtőpanelt, elkerülve az esetleges illetéktelen beavatkozást, elállítást. A lock funkció nem csak otthon de a vendéglátásban is egyre népszerűbb.

ERP2018 kompatibilis

Az analóg “tekerős” termosztátok ideje lejárt. Napjainkban már Európai Uniós rendelet tiltja ezen termékek forgalomba hozatalát, hiszen a környezettudatos fűtési rendszerek kialakítása közös érdekünk. A NOIROT beépített vezérlései a legszigorúbb energiahatékonysági szabványoknak is megfelelnek.

Brand

Noirot francia elektromos fűtések gyára

A NOIROT francia gyár

Termékeink minden komponense 100%-ban európai fejlesztés és gyártás eredménye. Elektromos fűtőpaneleink a legmagasabb minőség-ellenőrzés mellett készülnek. Kiemelt figyelmet fordítunk a szigorú minőség-ellenőrzési folyamatok és a környezetvédelmi előírások betartására. Így garantáljuk Önnek kiváló minőséget. Termelésünket Franciaországban működő 6 gyárunk biztosítja, amelyek mindegyike több kutatási és fejlesztési részleggel rendelkezik. Cégünk rendelkezik az OFG (Garantáltan Eredeti Francia Termék) tanúsítvánnyal. A francia nemzeti hatóság ezzel különbözteti meg a valóban 100%-ban Franciaországban gyártott termékeket. Amennyiben francia márkanévvel rendelkező terméket talál on-line shopokban vagy áruházakban, mindig keresse az OFG logót a dobozon vagy a forgalmazó ügyfélszolgálatán az eredet ellenőrzése céljából.
noirot

További információk

Tömeg16 kg
Méretek86 × 66.4 × 10.6 cm
IP VÉDELEM

TELJESÍTMÉNY (Watt)

VÁRHATÓ SZÁLLÍTÁSI IDŐ

TERMOSZTÁT FAJTÁJA

GYÁRTÓ

Ajánlatkérés

Az áruházban feltüntetett árak egyedi árak és általában 1 db fűtőtest megrendelésére érvényesek.
Kérjük, hogy nagyobb tételes vásárlás esetén kedvezmény kérésére írjon nekünk (akciós termékekre általában nincs plusz kedvezmény): ajanlat (kukac) futesprofi.hu !
Tervezési segítség kérésekor használja ajánlatkérő űrlapunkat: AJÁNLATKÉRÉS
A válaszunkban megadott kedvezményt rendeléskor írja majd be a megjegyzés rovatba az email dátumával együtt és a webshop által visszaigazolt ártól függetlenül az ajánlati áron fogunk szállítani!
Fűtésméretezés
Használja fűtésméretező kalkulátorunkat a rendelés előtt: KALKULÁTOR   vagy keressen elérhetőségeinken a megfelelő méretű fűtőtest meghatározásához!
  Köszönjük a fűtésprofi webshop nevében!
Don`t copy text!