PHF - A FŰTÉSPROFI

F19D mobil fűtőpanel

Atlantic F19D elektromos fűtőpanel jellegű konvektor általában

Atlantic F19D (fűtőpanel) konvektor főbb tulajdonságai

Atlantic F19D fűtőbetét – Az Atlantic F19D HD elektromos radiátor belsejében egy megnövelt hőleadású, alumíniumötvözet bordázattal ellátott elektromos fűtőbetét dolgozik, amely biztonságos, csendes és hosszú élettartamú.

Atlantic F19 Design konvektor kettős szigetelésű (ClassII) és IP24 es védelemmel rendelkezik. Ezt azt jelenti, hogy Ön nem tud megérinteni olyan alkatrészt amely áram alatt van, és a készülék ellenáll a fröccsenő víznek. Ezért a felszerelése a fürdőszobákban is ajánlott.

Az Atlantic F19D fűtőpanel (konvektor) borulásgátló érzékelővel van szerelve amely megakadályozza hogy a készülék tovább működjön, amikor az valamilyen véletlen folytán felborul. (Csak függőlegesen lehet üzemeltetni, a fűtőtest fektetve éppen ezért nem fűt.)

Ha a készüléket letakarják és az túlmelegszik, egy bizonyos hőmérsékletnél a túlfűtés védelem automatikusan lekapcsolja a készüléket.

Az Atlantic F19D konvektor a régebbi típus, az F17D mechanikus termosztátját örökölte. Ez egy jól bevált  termosztát, ami pontosan mér, stabilan tartja a beállított hőmérsékletet, de nincs rajta hőfokbeosztás.

Az egyetlen különbség az F19D és az F119D készülék között a termosztát. Az F19 mechanikus, az F119D elektronikus, tekerős. Külsőben és fűtőbetétben megegyeznek.

FONTOS: nincs falikonzol (rendelhető), csak mobil kivitelben érkezik!


Atlantic fűtőtestek saját honlapja          Atlantic konvektorok, fűtőtestek részletesen, oldalunkon itt


Item added to cart.
0 items - Ft
Don`t copy text!