PHF - A FŰTÉSPROFI

NIRVANA elektromos radiátor

Atlantic Nirvana radiátor – infrafűtés, hőtárolás és konvekciós fűtés egy alumínium testben

Az Atlantic Nirvana elektromos radiátor egyik jellemzője a nagy  pontosságú elektronikus digitális termosztát (+/- 0,1 ° C), amely biztosítja az egyenletes hőmérsékletet az egész szobában, és növeli az energia-megtakarítást.

A francia elektromos radiátorok működése talán a a vizes rendszereknél megszokott nagyobb tömegű radiátorokéra hasonlít, mert ezek még a központi fűtés kikapcsolása után is árasztották a meleget a felfűtés közben eltárolt energiából.Itt ez a hőtehetetlenség már ellenőrzött és szabályzott!

Mire is jó ez nekünk?

A Nirvana radiátor már egy jóval nehezebb készülék (kb.18-20 kg), mint a konvektorok, hiszen a sugárzó panel mögött egy kompozit lemez tárolja a hőt.


ATLANTIC NIRVANA részletesen saját honlapunkon.


Ez természetesen nem arra jó, hogy vezérelt árammal használjuk, hanem arra, hogy a fűtést a lehető legkomfortosabbá alakítsa a felhasználó számára. A tiszta alumínium (nem acél lemez:)) radiátor kihasználva a szabályozott hőtehetetlenséget, gyakorlatilag folyamatosan adagolja a hőenergiát, nem lüktetve, mint a kis tömegű konvektorok ki- és bekapcsoláskor. Egyenletes meleg és hőérzet, kellemes elektromos fűtés!

A NIRVANA ellenőrzött tehetetlenségű elektromos radiátor egyesíti magában a kitűnő kényelmet, minőséget és hatékonyságot egy  francia design-ban. Alacsony felületi hőmérséklet, Gentle Heating.

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Item added to cart.
0 items - Ft
Don`t copy text!