PHF - A FŰTÉSPROFI

INFRA sötétsugárzók

Infra sötétsugárzók

Az elektromos infra sötétsugárzók jó ár-érték arányuk miatt itthon nagyon kedveltek, ha műhelyfűtés, teraszfűtés, raktárfűtés vagy csarnokfűtés kerül szóba. Ugyan kicsit lassabban kezdenek melegíteni, mint a vonalizzós hősugárzók, de cserébe nem bocsátanak ki fényt, esztétikusabbak, élettartamuk hosszabb! A JH infra sötétsugárzók kül- és beltéri használatra egyaránt alkalmazhatók (IP65).
A rögzítéséhez szükséges speciális tartókonzolok lehetővé teszik a biztonságos és a felhasználás szempontjából legelőnyösebb felszerelést. (falon / mennyezeten)

Az elektromos infra sötétsugárzó készülékek működése közben nem kering a levegő, így nem kavarodik fel a por, nincs égéstermék, zajmentes a működés és a hőhatás a bekapcsolást követően szinte azonnal érezhető. INFRAFUTESBOLT.HU külön speciális infrafűtéssel foglalkozó honlapunkon további információkat talál!

Nagy teljesítményüknek köszönhetően azonnal és hatékonyan fűtenek.
1000-1800-2400-3200-4000 W teljesítménnyel kerülnek forgalomba, így különböző igényeket képesek kielégíteni, legyen szó otthoni használatról, vendéglátásról, medence melletti tér fűtéséről, stb.

Item added to cart.
0 items - Ft
Don`t copy text!