PHF - A FŰTÉSPROFI

NOIROT SPOT-D fűtőpanel

NOIROT SPOT-D fűtőpanel, francia konvektor

Noirot Spot-D fűtőpanelA Noirot SPOT-D elektromos fűtőpanelek digitális termosztáttal vannak szerelve, így nem jelent plusz költséget a helyiség hőmérsékletének pontos beállítása. A programozási funkciókkal használatával további megtakarítások érhetőek el. A beállításban gyárilag beállított programok segítenek.

A gyermekzár  a gyerekszobában, de vendéglátó egységekben, szállodákban is fontos funkció. A fűtési mechanizmus konvekciós fűtés.


FIGYELEM! Az 1000 és 1500W teljesítményű készülékek ideiglenesen nem kaphatóak (kifogyott az itthoni készlet).

December végére várható a beérkezés!


A Noirot Spot-D széria falikonzolos megoldású, ERP READY elektromos konvektor, de kiegészítő lábbal mobillá is tehető.

A SPOT-D elektromos konvektor ablaknyitás érzékelője észleli a helyiség hirtelen hőmérséklet csökkenését és automatikusan leáll Így elkerüli a szellőztetésből adódó energiaveszteséget.

A vezérlőben (termosztátban)  3 gyárilag rögzített program található, egyénileg nem állíthatóak az idősávok! Felhasználóbarát kezelőfelület és szoftveres hőmérséklet korrekció (kalibrálási lehetőség) jellemzi a még pontosabb mérésért.

Villásdugóval szerelt, azonnal üzembe helyezhető. A görgős láb megvásárlásával mobil fűtőpanelként is használható. Fix (direkt) bekötés esetén a dugvilla garanciavesztés nélkül eltávolítható. IP24 védettsége miatt fürdőszobában is nyugodtan használhatjuk.

Item added to cart.
0 items - Ft
Don`t copy text!