Atlantic F119D 2500W – mobil elektromos fűtőpanel

Atlantic F119D 2500W – mobil elektromos fűtőpanel

atlantic f119d elektromos fűtőpanel

Atlantic F119D 2500W – mobil elektromos fűtőpanel

50. 900 Ft (Bruttó)

In stock

50. 900 Ft (Bruttó)

Atlantic F119D 2500W elektromos fűtőpanel jellegű konvektor

Teljesítmény: 2500 Watt

Áramfelvétel: 11,1 A

Termosztát: elektronikus (hangtalan) – tekerős kivitel 

Hosszméret: 90,2 cm –  magasság: 46 cmmélység: 9,8 cm

Tömeg: 6,2 kg

Fűthető légtérfogat átlagos hőszigetelésű lakásnál: max.70 m3

Ajánlott szoba alapterület: 20-25 m2  (normál belmagasság, hőszigetelés)

Fűtés módja: konvekciós (hőáramlásos) fűtési mechanizmus

Üzemeltetés: egy fázisról, normál 230V hálózatról

Érintésvédelem: IP24, dupla szig.(CLASS II.) – FÜRDŐSZOBÁBA IS!

Tartozékok: fix láb, dugvilla      <NINCS FALIKONZOL>

Kábel hossza: 130 cm (jobb oldali kivezetés) – dugvillával

Szín: fehér (csak fehér van gyártásban: RAL 9016)

Garancia: 5 év (2 év gyártói + 3 év importőri)

atlantic gyár
Cikkszám: atlantic16 Kategória:

Leírás

Atlantic F119D 2500W – mobil elektromos konvektor (fűtőpanel jellegű) – ERP READY

Atlantic F119D 2500W mobil elektromos fűtőpanel fix lábbal, jellemzők röviden

  • Teljesítmény választék : 500W, 1000W, 1500W, 2000W, 2500W
  • Megnövelt hőleadású, bordázott fűtőfelület (kerámiamagos, alumínium fűtőbetét)
  • Biztonságos, csendes, hosszú élettartamú
  • Nagy szellőzőrács a gyors felfűtéshez
  • HD 2in1 acéllemez test, mely homogén hőeloszlást biztosít
  • Beépített hővédelem a túlmelegedés ellen
  • Könnyen falra is szerelhető az opciós falikonzollal
  • Elektronikus, hangtalan termosztát gyermekvédelemmel, manuális, azaz tekerős kivitel. A termosztát sajnos nem rendelkezik kalibrálási funkcióval!
  • 5 funkciós kapcsoló a termosztáton: Komfort, Csökkentett (- 3 fokkal kisebb a Komfortnál), Fagyvédelem, Ki, prog

Az Atlantic F119D 2500W  fűtőpanelben pontos elektronikus termosztát, homogén hőeloszlást biztosító HD 2in1 készülékház és megnövelt méretű fűtőrács (levegő kiömlő) található.

Atlantic F119D fűtőbetét
Az Atlantic F119 Design elektromos radiátor belsejében egy megnövelt hőleadású, kerámiamagos, alumíniumötvözet bordázattal ellátott elektromos fűtőbetét dolgozik, amely biztonságos, csendes és hosszú élettartamú.

Atlantic F119D  Design konvektor IP24 védeleme

A fűtőtest kettős szigetelésű (ClassII) és IP24 es védelemmel rendelkezik. A készülék ellenáll a fröccsenő víznek, ezért a telepítése a fürdőszobákban is ajánlott.


IP védelemről bővebben: IP VÉDELEM


Az Atlantic F119D 2500W mobil, fix lábas konvektor védelmi rendszerei

Az F119D borulásgátló érzékelővel van szerelve, amely rendkívül fontos egy lábakon álló készüléknél. Ez megakadályozza hogy a készülék tovább működjön, amikor az valamilyen véletlen folytán felborul. (Csak függőlegesen lehet üzemeltetni, a fűtőtest fektetve éppen ezért nem fűt.)

Ha a készüléket véletlenül letakarják és az túlmelegszik,  a túlfűtés védelem automatikusan lekapcsolja a készüléket.

ELHELYEZÉS: mobil használatnál lehetőleg fal mellett, a konvekciós fűtés (hőáramlás ) miatt. Falra szerelve 12-15 cm magasan a padlószint felett!


ATLANTIC.FUTESPROFI.HU saját Atlantic honlapunk


Atlantic F119D elektronikus termosztátja

Az Atlantic F119D a régebbi típus, az F117D termosztátját örökölte. Ez egy jól bevált elektronikus termosztát, ami pontosan mér, stabilan tartja a beállított hőmérsékletet és kapcsoláskor teljesen csendes.

Hogyan állítsuk be a kívánt hőfokot?

Tegyük a fűtőtestet a végleges helyére, az adott helyiségben a fal mellé. Dugjuk be és indítsuk el a fűtést teljesen feltekerve a termosztát tárcsáját. Eközben mérjük a szoba nekünk megfelelő helyén  a hőmérsékletet. Amint a szobahőmérséklet eléri a kívánt hőfokot, pl. a 22 C fokot, az elektromos konvektor termosztát állítótárcsáját óvatosan kezdjük visszafelé tekerni, amíg a készülék ki nem kapcsol.

Ez a termosztát állás lesz a nekünk megfelelő! Ez a hőmérséklet érték sokszor különbözik a szobában lévő valós értéktől. Drágább fűtőpaneleken van lehetőség a két értéket összehangolni az adott helyiségben, az F119D sajnos nem rendelkezik ilyennel.

El kell mondani azt is, hogy ez a termosztát állás különböző helyiségekben különböző “eredményt” ad, mert nem mindegy hogy az egyébként helyesen méretezett panel mekkora helyiségbe kerül, illetve a szobán belül hol történik a végleges elhelyezés. (ablak alatt vagy belső fal előtt)


Brand

ATLANTIC francia elektromos fűtések gyára

ATLANTIC ELEKTROMOS FŰTŐTESTEK GYÁRA

Az Atlantic márkanév 1968 óta világszerte egyet jelent a magas minőségű francia dizájnnal, technológiával és a szakértő gondoskodással a fűtési rendszerek és az otthoni kényelmet biztosító készülékek területén. SZAKÉRTELEM - Az Atlantic már bőven 40 éve fejleszti elektromos fűtőtestjeit (radiátor, fűtőpanel, konvektor) és méltán szerzett hírnevet magának minőségével és megbízhatóságával. Ennek eredményeként ma az Atlantic vezető szerepet tölt be a francia piacon. Érdekesség, hogy a gyárcsoport THERMOR márkanéven hazai (francia) piacra, ATLANTIC néven exportra forgalmazza ugyanazon termékeit. Magyarországon sajnos van egy kis keveredés, mivel mindkét márkanévvel megtalálhatóak csak a feliratban különböző fűtőtestek. (Pl. a Thermor Evidence sorozat megegyezik az Atlantic F129D konvektorokkal.) A termékek tervezése, fejlesztése Franciaországban folyik, és talán az egyetlen olyan márka, amely minden fűtési megoldást kínál. Ebből az óriási választékból mi itt csak a  Magyarországon és bemutatótermeinkben kapható, vagy rendelhető szériákat mutatjuk be MINŐSÉG - Különlegességek - Az Atlantic minősége elismert  a szakemberek között. A termékeket  27 gyáregységben készítik Európa szerte, magas minőségi követelményeknek megfelelően. Így az Atlantic ma Franciaország egyik vezető gyára.
atlantic gyár

További információk

Tömeg6.2 kg
Méretek90.2 × 46 × 9.8 cm
GYÁRTÓ

IP VÉDELEM

VÁRHATÓ SZÁLLÍTÁSI IDŐ

TELJESÍTMÉNY (Watt)

TERMOSZTÁT FAJTÁJA

Ajánlatkérés

Az áruházban feltüntetett árak egyedi árak és általában 1 db fűtőtest megrendelésére érvényesek.
Kérjük, hogy nagyobb tételes vásárlás esetén kedvezmény kérésére írjon nekünk (akciós termékekre általában nincs plusz kedvezmény): ajanlat (kukac) futesprofi.hu !
Tervezési segítség kérésekor használja ajánlatkérő űrlapunkat: AJÁNLATKÉRÉS
A válaszunkban megadott kedvezményt rendeléskor írja majd be a megjegyzés rovatba az email dátumával együtt és a webshop által visszaigazolt ártól függetlenül az ajánlati áron fogunk szállítani!
Fűtésméretezés
Használja fűtésméretező kalkulátorunkat a rendelés előtt: KALKULÁTOR   vagy keressen elérhetőségeinken a megfelelő méretű fűtőtest meghatározásához!
  Köszönjük a fűtésprofi webshop nevében!
Don`t copy text!