PHF - A FŰTÉSPROFI

F119D mobil fűtőpanel

Atlantic F119D elektromos fűtőpanel jellegű konvektor általában

ERP READY fűtőtest – Elektronikus termosztát – HD 2in1 panel – 15% energiamegtakarítás

Atlantic F119D (fűtőpanel) konvektor főbb tulajdonságai

Atlantic F119D fűtőbetét – Az Atlantic F119D HD elektromos fűtőpanel belsejében egy megnövelt hőleadású, alumíniumötvözet bordázattal ellátott elektromos fűtőbetét dolgozik, amely biztonságos, csendes és hosszú élettartamú.

Atlantic F119 Design konvektor kettős szigetelésű (ClassII) és IP24 -es védelemmel rendelkezik, ezért a felszerelése a fürdőszobákban is ajánlott.

Az Atlantic F119D fűtőpanel (konvektor) borulásgátló érzékelővel van szerelve amely megakadályozza hogy a készülék tovább működjön, amikor az esetleg felborul. (Csak függőlegesen lehet üzemeltetni, a fűtőtest fektetve éppen ezért nem fűt.) Ha a készüléket letakarják és az túlmelegszik, egy bizonyos hőmérsékletnél a túlfűtés védelem automatikusan lekapcsolja a készüléket.

HD 2in1 panel – Az F19D, F119D, és F129D konvektorok ugyanabban a HD paneles elülső felületű testben működnek. A HD panel homogén hőeloszlást biztosít a konvekciós fűtés mellett egy rész sugárzó fűtéssel, a régebbi (F117D) sorozatokhoz képest pedig a megnövelt méretű fűtőrácsa jellemző, mely segítségével gyorsabb a felfűtés ideje.

Az Atlantic F119D konvektor a régebbi típus, az F117D elektronikus termosztátját örökölte. Ez egy elektronikus termosztát, ami pontosan mér, stabilan tartja a beállított hőmérsékletet, tekerős kivitelű, látható rajta a beállított hőfok, de sajnos kalibrálási lehetőséggel nem rendelkezik.

FONTOS: nincs falikonzol (rendelhető), csak mobil kivitelben érkezik, a lábak a csomagban vannak!


Atlantic fűtőtestek saját honlapja          Atlantic konvektorok, fűtőtestek részletesen, oldalunkon itt


Item added to cart.
0 items - Ft
Don`t copy text!