PHF - A FŰTÉSPROFI

CLIMASTAR SLIM 500W – törölközőszárító, fehér kasmír

85. 900 Ft (Bruttó)

Climastar SLIM törölközőszárító –  3 az 1-ben – Konvekciós fűtőtest  – Infra fűtőpanel – Hőtárolós kályha

Teljesítmény500 W
Befűthető alapterület
kiegészítő fűtésre
Befűthető légtér
Működési tartomány15 °C – 28 °C
Magasság100 cm
Hossz25 cm
Színfehér kasmír
Védelmi osztályIP24
ProgramozhatóIgen
Falra rögzíthetőség
Igen
Fagyvédelmi funkcióIgen
VillásdugóIgen
climastar

Leírás

Climastar SLIM 500W – 25 cm széles, kerámia törölközőszárítós fűtőpanel, fehér kasmír

(A CLIMASTAR termékeket központi raktárunkból szállítjukamely csak és kizárólag raktározási és szállítási feladatokat lát el, számlázást nem -, a megrendeléseket így csak előre utalással ingyenesen kiszállítva vagy bemutatótermi átvétellel tudjuk teljesíteni a raktári egyeztetés után! Köszönjük megértésüket!)

A Climastar SLIM spanyol elektromos törölközőszárító nemcsak fürdőszobája dísze  lehet különleges kő vagy palaszerű előlapjának köszönhetően.

A fűtőtestben egy korszerű, a norvég fűtőpanelekben megszokott, alumínium fűtőbetét hozza áramlásba a levegőt (konvekciós fűtés). Miközben a meleg levegő felfelé áramlik, az felmelegíti az előlapot, egy kellemes infrafűtést generálva. Hőtároló képességnek köszönhetően pedig ez a hőenergia el is tárolódik arra az időre, amikor a termosztát kikapcsolja a fűtőbetétet. Így biztosít egyenletes és kellemes komfortérzetet!

A fehér kasmír színváltozat tetszőleges színre festhető hőálló festékkel, lakberendezési igényeinek megfelelően!

A Climastar SLIM 500W kerámia törölközőszárító vezérlése egyszerű, nem a megszokott Smart TOUCH! Kiegészítő fűtésre (pl. padlófűtés mellé)  vagy törölköző szárítására ajánljuk!


A hőtároló egység – Dual-Kherr szilícium hőtároló elem

Dual Kherr szabadalmaztatott szilícium kerámia hőtároló elemekre élettartam garanciát biztosít a gyártó.

  • Kemény és ellenálló anyagból készül: A Mohs keménységi skálán 10/9-es keménység (10-es a gyémánt)
  • 75%-os hőtároló képesség, amely minden más rendszernél magasabb
  • Dual Kherr elemek szilícium és alumínium oxid felhasználásával készülnek egyesítve a szilícium kiváló hőtároló és az alumínium átlag feletti hővezető tulajdonságainak előnyeit.
  • Ezáltal tudjuk garantálni a kimagasló hőtároló és hősugárzó hatást is a konvekciós fűtés mellett.

A Dual-Kherr egy szabadalmaztatott szilícium-oxid-alumínium-oxid kompozit duplamagos hőtároló elem. A szilícium-oxid kiváló hőtároló képességének köszönhetően a Climastar fűtőtestek akár 75%-kal több hő tárolására képesek az olajjal feltöltött hőtároló kályhákhoz képest. Eközben az alumínium-oxid remek hővezetőként biztosítja az optimális hőleadást.


CLIMASTAR saját honlap


GYORS ÖSSZEFOGLALÓ A HONLAPUNKON A CLIMASTAR FŰTŐPANELRŐL

Brand

Climastar kerámia fűtőpanelek spanyol gyártója

Climastar kerámia fűtőpanelek Spanyolországból

Az elmúlt néhány évben a CLIMASTAR forradalmasította az ágazatot egy olyan ökológiai fűtési rendszer bevezetésével, amely ötvözi az alacsony  fogyasztást, az avantgárd dizájnt és a technológia, a kényelem és a tervezés terén elért nagy előnyöket . Az innováció és a minőség kulcsfontosságú tényezők, amelyek a Climastar vezető pozícióját a lakossági fűtési rendszerek piacán hozták. 2001-től számos nemzetközi díjat nyertünk. Termékeink a legfontosabb nemzetközi szabadalmakkal rendelkeznek. Jelenleg több mint 11.000 m² területtel rendelkezünk, ahol innovatív, formatervezett és hazai és nemzetközi logisztikai létesítményeinket összpontosítjuk. De a legértékesebb sikerünk az, hogy több ezer ügyfél elégedettségét élvezhetjük, akik, mint te, a tökéletes fűtést keresik.
1995: Az ötlet új fűtési rendszer kialakítására született; az ötlet egy olyan speciális anyagon alapul, amely hőelemként működik. 1997: Az első szabadalom bejegyzett és az első Climastar fűtési rendszer készül. 2001: A CLIMASTAR franchise-ként kezd terjeszteni. Az első kiskereskedelmi üzleteket Spanyolországban nyitják meg. 2002: Bemutatunk Spanyolországba. Az év végére a CLIMASTAR 100 svájci franchise-szel rendelkezik Spanyolországban, és az üzleti sajtó a spanyolországi potenciállal rendelkező 10 üzleti modell egyikeként ismertté vált. 2003: A CLIMASTAR megkapja a legjobb általános termékdíjat az ISH North America szaküzletében, amelyet Las Vegasban tartanak és a világ egyik legrangosabb fűtési rendszere. 2004: A CLIMASTAR kereskedelmi szerződést kötött az Iberdrolával. Ezzel a megállapodással a CLIMASTAR bemutatja a legversenyképesebb ajánlatot a piacon, és támogatja az Iberdrola partnerét a hazai fűtési rendszerek piacán. 2005: Pedro Llana, a CLIMASTAR alapítója a Fiatal Vállalkozói Díjat a Fiatal Vállalkozók Asztúriai Szövetsége. 2006. június: A CLIMASTAR új termelési létesítményeket nyit meg Pruvia-ban (Llanera - Asturias). 2007. január: A CLIMASTAR az Európai Bizottság által a Vállalkozáspolitikai és Ipari Bizottság által kidolgozott Enterprise Experience Program (EEP) által kinevezett spanyol vállalat. 2007. február: Pedro Llana a National Young Businessman Awards (AJE) nemzeti döntőjévé vált. 2007. április: A CLIMASTAR díjat kap a 2006-os legrangosabb franchise, a Nuestros Negocios üzleti magazinért. 2007. május: A CLIMASTAR az Európai Vállalkozásfejlesztési és Innovációs Központ (ECBI 2007) által szervezett első szabadalmak versenyt nyerte Asturiában. 2010: CLIMASTAR elindítja az új DUAL KHERR HYBRID-ot az INTERCLIMA és a CEVISAMA-nál; ez a termék forradalmasítja az alacsony fogyasztású fűtés fogalmát. 2010: A DUAL KHERR megnyerte a Spanyol Kerámia és Üveg Társaság által odaítélt Golden Alpha díjat. 2010: A CLIMASTAR megkapja a Sacre Socoda díjat a leginnovatívabb termékért a SOCODA csoporthoz, amely Franciaország egyik vezető fűtőberendezés forgalmazója. 2011: A CLIMASTAR forgalmazási megállapodást írt alá Németországban és Franciaországban, Európában. A Climastar továbbra is bővül Amerikában, megállapodást köt Mexikóban, és megkezdi a termelést az argentínai új üzemében, hogy Dél-Amerikában kínáljon piacot. 2012: 2012 A Climastar számos országban aláírja és fejleszti az elosztási projekteket.
climastar

További információk

Tömeg11 kg
Méretek25 × 105 × 10.5 cm
GYÁRTÓ

IP VÉDELEM

VÁRHATÓ SZÁLLÍTÁSI IDŐ

TELJESÍTMÉNY (Watt)

TERMOSZTÁT FAJTÁJA

climastar slim 500W törölközőszárító
CLIMASTAR SLIM 500W – törölközőszárító, fehér kasmír
85. 900 Ft (Bruttó)
Don`t copy text!