PHF - A FŰTÉSPROFI

Atlantic TÖRÖLKÖZŐSZÁRÍTÓK

Elektromos törölközőszárító radiátorok

Az Atlantic elektromos törölközőszárító radiátorok már az elektromos fűtés minden előnyös tulajdonságával rendelkeznek. Az eddig megszokottól eltérően a fürdőszoba főfűtésére is alkalmasak, saját termosztáttal rendelkeznek, elegánsak, jól használhatóak és nem utolsósorban nagyon jó ár-érték arányú termékek!

Utólagos elhelyezésük is egyszerű, hiszen a csempe megbontása nélkül szerelhetjük fel 10-20 perc alatt törölközőszárítónkat! Az elektromos törölközőszárító belsejében folyadék áramlik, így bekapcsolás után minden rész gyorsan átmelegszik.

(Az Atlantic fürdőszobai részben nem foglalkozunk külön a falon elhelyezhető konvektorokkal, fűtőpanelekkel, hiszen mindegyikük alkalmas IP24 védettségük miatt a nedves körülmények közötti üzemelésre.)

Miért különlegesek és ár-érték arányban a Magyarországon kaphatóak közül miért tűnnek ki az Atlantic francia gyár elektromos törölközőszárító radiátorai?

– a legegyszerűbb is saját szobatermosztáttal rendelkezik

– nagyságtól függően 500 – 750 – 1000 W lehet a teljesítményük, azaz a törölközőszárító funkción kívül az adott helyiség főfűtésére is megfelelő a készülék

Fagyálló folyadékkal feltöltve, használatra készen szállítjuk!

Item added to cart.
0 items - Ft
Don`t copy text!