Atlantic RSS 2012 750W – elektromos törölközőszárító

Atlantic RSS 2012 750W – elektromos törölközőszárító

Atlantic RSS 2012 törölközőszárító radiátor

Atlantic RSS 2012 750W – elektromos törölközőszárító

68. 900 Ft (Bruttó)

In stock

68. 900 Ft (Bruttó)

Atlantic RSS2012  elektromos törölközőszárító – fagyálló folyadékfeltöltéssel, termosztáttal

Teljesítmény: 750W

Áramfelvétel:  3,3 A
Szélesség x magasság: 480 x 1450 mm (termosztáttal)

Faltól kiállás cső-külső: 8,2 cm, termosztátnál: 9,3 cm

Ajánlott befűthető fürdőszoba alapterület: 3-6 m2

Szín: fehér (porszórt)


Termosztát: elektronikus, manuálisan állítható, hőfokbeosztással, BOOST funkció, ( 5 funkciós kapcsoló)

Szigetelés: kettős szig., IP24 (fröccsenő víz ellen védett)

Tartozék: konzolok illetve 90 cm hálózati kábel dugvilla nélkül

Fagyálló folyadékkal feltöltve, felszerelés és elektromos bekötés után üzemkész állapot!

Garancia: 5 év (2 év gyártói + 3 év importőri)

atlantic gyár
Cikkszám: torolkozo02 Kategóriák: ,

Leírás

Atlantic RSS 2012  törölközőszárító radiátor termosztáttal – 750W

Atlantic RSS 2012  törölközőszárító radiátor 750w, fürdőszobai főfűtésre és törölközőszárításra is, elektromos megoldás, használatra készen.

Néhány éve vezettük csak be nagy sikerrel az addig itthon nem kapható fűtőtest családot, mely nagyban különbözik a sima, csak törölközők szárítására alkalmas készülékektől.

Jóval komolyabb teljesítményük és termosztátjuk lehetővé teszi, hogy helyesen méretezve ugyanaz a fűtőtest elégítse ki a főfűtésre és törölközőszárításra vonatkozó követelményeket is!

Hasonlóak a vizes rendszerekbe kötött csöves törölközőszárítókhoz, amelyeket patronos elektromos fűtéssel egészíthetünk ki. DE ezek a fűtőtestek általában kizárólag elektromosak, így bármikor használhatóak az esetleges egyéb fűtésrendszertől függetlenül.

A csövekben fagyálló folyadék feltöltés található, így vásárlás után csak a falra történő felszerelés és az árammal való ellátás marad.

Az elektromos törölközőszárító radiátor fűtési mechanizmusa sugárzó fűtést, hőtárolást és konvekciós fűtést is tartalmaz!

Kompakt formája miatt az RSS2012 törölközőszárító azokban a fürdőkben is megoldást ad a fűtésre, ahol nincs hely egy elektromos fűtőpanel elhelyezésére.


ATLANTIC ELEKTROMOS FŰTÉSEK SAJÁT HONLAPJA


Atlantic RSS 2012 törölközőszárító termosztátja részletesen

“2h Boost” funkció

Az Atlantic RSS 2012 törölközőszárító vezérlésének  “2h Boost” funkciója lehetővé teszi, hogy Ön, az elektromos törölközőszárító segítségével, gyorsan megemelje a fürdőszoba hőmérsékletét. Ilyenkor a készülék maximális teljesítményre kapcsol 2 óra időtartamra.

“24h Auto” funkció

A “24h Auto” funkció a “2h Boost” funkciót ismétli, minden 24 órában. Azaz naponta egyszer, 2 óra időtartamra a készülék maximális teljesítményre kapcsol, hogy az esti fürdés idejére kellemes meleg legyen a fürdőszobában. (Természetesen a reggeli órákban indított program esetén, 24 óra elteltével ismét reggel fog felfűteni a “2h Boost” funkció.)

A készülék, mindkét programfunkció esetén, 2 óra múlva visszatér a normál működéshez.

“Gyerekzár” funkció

A véletlenszerű, vagy nem kívánt beállításokat előzi meg. Csak nyomja be az elektromos törölközőszárító beállító tárcsáját 3 másodpercig és a gyerekzár automatikusan aktivizálódik.

A beállított funkciókat, és az elektromos törölközőfűtés állapotát a kezelőszerveken világító LED-ek jelzik, így egy pillantás alatt átlátható a készülék pillanatnyi beállítása és működése.


Fürdőszobai fűtésekről, választási lehetőségekről: FÜRDŐSZOBAI FŰTÉSEK


Brand

ATLANTIC francia elektromos fűtések gyára

ATLANTIC ELEKTROMOS FŰTŐTESTEK GYÁRA

Az Atlantic márkanév 1968 óta világszerte egyet jelent a magas minőségű francia dizájnnal, technológiával és a szakértő gondoskodással a fűtési rendszerek és az otthoni kényelmet biztosító készülékek területén. SZAKÉRTELEM - Az Atlantic már bőven 40 éve fejleszti elektromos fűtőtestjeit (radiátor, fűtőpanel, konvektor) és méltán szerzett hírnevet magának minőségével és megbízhatóságával. Ennek eredményeként ma az Atlantic vezető szerepet tölt be a francia piacon. Érdekesség, hogy a gyárcsoport THERMOR márkanéven hazai (francia) piacra, ATLANTIC néven exportra forgalmazza ugyanazon termékeit. Magyarországon sajnos van egy kis keveredés, mivel mindkét márkanévvel megtalálhatóak csak a feliratban különböző fűtőtestek. (Pl. a Thermor Evidence sorozat megegyezik az Atlantic F129D konvektorokkal.) A termékek tervezése, fejlesztése Franciaországban folyik, és talán az egyetlen olyan márka, amely minden fűtési megoldást kínál. Ebből az óriási választékból mi itt csak a  Magyarországon és bemutatótermeinkben kapható, vagy rendelhető szériákat mutatjuk be MINŐSÉG - Különlegességek - Az Atlantic minősége elismert  a szakemberek között. A termékeket  27 gyáregységben készítik Európa szerte, magas minőségi követelményeknek megfelelően. Így az Atlantic ma Franciaország egyik vezető gyára.
atlantic gyár

További információk

Tömeg17 kg
Méretek48 × 145 × 11 cm
GYÁRTÓ

IP VÉDELEM

VÁRHATÓ SZÁLLÍTÁSI IDŐ

TELJESÍTMÉNY (Watt)

TERMOSZTÁT FAJTÁJA

Ajánlatkérés

Az áruházban feltüntetett árak egyedi árak és általában 1 db fűtőtest megrendelésére érvényesek.
Kérjük, hogy nagyobb tételes vásárlás esetén kedvezmény kérésére írjon nekünk (akciós termékekre általában nincs plusz kedvezmény): ajanlat (kukac) futesprofi.hu !
Tervezési segítség kérésekor használja ajánlatkérő űrlapunkat: AJÁNLATKÉRÉS
A válaszunkban megadott kedvezményt rendeléskor írja majd be a megjegyzés rovatba az email dátumával együtt és a webshop által visszaigazolt ártól függetlenül az ajánlati áron fogunk szállítani!
Fűtésméretezés
Használja fűtésméretező kalkulátorunkat a rendelés előtt: KALKULÁTOR   vagy keressen elérhetőségeinken a megfelelő méretű fűtőtest meghatározásához!
  Köszönjük a fűtésprofi webshop nevében!
Don`t copy text!